2777
2789
پدر من کارشناس دادگستریهوالا همچین موردی ندیدیمبخصوص جز هییت 5 نفره اس

خآنم وکیل پایه یک دادگستری با کارشناس رسمی دادگستری خیلی فرق میکنه . این حرفا چیه چند بار دیدم تو تاپیک های مختلف اینو نوشتین . پدر شما مهندس عمران و کارشناس رسمی. دیگه وکالت رو از کجا میارین.  چطوری ممکنه کسی با مدرکی غیر از حقوق بخواد وکالت کنه . این همه حقوقی تو سایت هست دیگه به شعور ما توهین نکنید . پدر شما کارشناسه اگه جایی نیاز باشه قاضی نظر تخصصی بده درباره یه پرونده از ایشون نظرشون رو میپرسه همین 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خآنم وکیل پایه یک دادگستری با کارشناس رسمی دادگستری خیلی فرق میکنه . این حرفا چیه چند بار دیدم تو تا ...

من نمیدونم حاضرم مدرکشو بدم خودتون انالیز کنید مشکلی ندارم بنده از این بابت

این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت

خآنم وکیل پایه یک دادگستری با کارشناس رسمی دادگستری خیلی فرق میکنه . این حرفا چیه چند بار دیدم تو تا ...

عزیزم من نگفتم پدر بنده مهندس عمرانه عزیزم اصلا نگفتم ک وکیله از کجا میاری اینو؟

این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت

دقیقاوکالت خیلی خطر داره توی این مملکت سر دفتری بهتره

اره حالا این خانوم یه مورد بود که میشناختمشم چه خانومی بود با جنم و حرفه ای 

هزاران مورد دیگه هم بوده

من خودم واقعا وکالتو دوست دارم ولی چاره ای نیست نمیشه ریسک کرد 

مردم بیشعور و بی شخصیت خیلی زیاد شده همون یه تهدید بکنن من تا یک ماه حالم خراب میشه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت