2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم میخوام همین رشته برم 

ولی بین وکالت و سردفتری موندم قطعا پرستیژ وکالت خیلی بالاعه

اقا هست از خانوادمه ، اوضاع فوق العاده عالیی 

ولی خب دیگه هر رشته مشکلات خودشم داره که باید کنار بیای 

مثلا چندماه پیش یه خانوم وکیلو توی شهر ما به قتل رسوندن

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

پدرم سی ساله وکیل و کارشناس دادگستری‌و مهندس عمران هست

چندسال اول باید کم بگیری ک جا بیفتی

ولی الن ک سی سال گذشته پدرم از هرپرونده میلیارد در میاره روزی چهارتا پروندم میگیره کم کم

برای زن ها اصلا حوب نیست درکل ک وضع وکلا بعد چندسال توپه خیلیی فراتر از چیزی ک غکرشو کنی

پدرم سی ساله وکیل و کارشناس دادگستری‌و مهندس عمران هستچندسال اول باید کم بگیری ک جا بیفتیولی الن ک س ...

و اینک انقد شغل پرخطریه پدرم‌مجوز داشتن تفنگ و اسپری فلفل و شوکر داره و میتونه استفاده کنه اصلا برای زن‌خوب نی

پدرم سی ساله وکیل و کارشناس دادگستری‌و مهندس عمران هستچندسال اول باید کم بگیری ک جا بیفتیولی الن ک س ...

خب شغلی که حقوق خونده چکار بشه اگر وکالت خوب نیست سردفتری یعنی بهتره؟ 

راضی هستین؟ اخه سردفتری شنیدم اولش باید دفتر داشته باشه و کلی دستگاه و کارمند

بله باید ابلاغت رو ک گرفتی دفتر بزنی . دفترم کلی تجهیزات میخواد . کارمند هم فعلا یه نفر دفتریار اول دارم ک باید داشته باشی . بقیه اختیاریه . کسی ببینه کارش زیاد شده میتونه کارمندهای بیشتری استخدام کنه یا منشی بگیره دفتریار دوم بگیره و و و 

من راضیم خیلی . نه فقط بخاطر درآمدش از هر لحاظ . شغل امن و با پرستیژ و راحت برای یه خانم . البته ک دقت بالا و سواد درست حسابی لازمه این شغله 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید