2777
2789

این دردام از دوسال پیش شروع شد اول درد دست چپ که عکس گرفتم دکتر گفت دیسک گردن و دیسک کمر خفیف داری.زندگیم جهنم شده ی ذره نمیتونم گردنم خم کنم وگرنه دست چپم درد میگیره.موقع کارای خونه کردن هم همینه اوضاعم.با اینا مراعات کردم تا دوسه ماه پیش که رفتم باشگاه زانومم شدید درد گرفت رفتم دکتر گفت نرمی غضروف زانو داری.دارو نوشت ارومه ولی یهو التهاب و درد میگیره.خستم دیگه واقعا خستم حس میکنم بیماری زمینه ای دارم که داره بم اسیب میزنه اما دکترا ی ازمایشم برام نمینویسه.کسی دیدید مثل من باشه خوب شده باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترخاله مامانم چندساله اینجوری نباید زیاد کارکنی وبه خودت فشار بیاریی دکتراهم خودشون کاری کنن فقط باید مراعات ومراقبت کنی

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

چرا آزمایش ننویسن شاید واقعا کمبود یه ویتامین باعثشه ..مثل من همیشه  گوش درد بودم دکترگفت دیابت نداری ؟گفتم نه  اگه دارمم خبر ندارم گفتم  آزمایش بنویس میگفت لازم نیست منم رفتم جای دیگه آزمایش نوشت خداروشکر مشکلی نداشتم‌

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چرا آزمایش ننویسن شاید واقعا کمبود یه ویتامین باعثشه ..مثل من همیشه گوش درد بودم دکترگفت دیابت ندار ...

کمبود ویتامین د۳ دارم با چربی مفید بدنم کم بود همینارم خودم به دکتر خانواده گفتم برام بنویسه ازمایس دادم

عزیزم جراحی اصلا روش خوبی برای درمان نیست چون جدای از هزینه زیاد و ریسک بیهوشی ممکن نتیجش هم خوب نباشه

تا میتونی سعی کن با روش های درمان غیر جراحی  مشکلت رو حل کنی اگر هم تهرانی من یه کلینیک خوب سراغ دارم که همه روش های درمانشون غیر جراحی

کلینیک سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com