2777
2789

کیک و شیرینی درست کن پیج بزن بفروش

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موسیقی

برنامه نویسی

کتاب خوندن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

برنامه نویسی چیز خوبیه؟ باید برم کلاس؟

آره خوبه

میتونی دوره های آنلاین و آفلاین بخری

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

برنامه نویسی چیز خوبیه؟ باید برم کلاس؟

من برنامه نویس هستم خوب بودنش که از نظر خود من عالی هست ولی بستگی داره به علاقه و استعداد شما ! همه نمیتونن برنامه نویس بشن باید ذهنی آرام و تمرکزی بالا داشته باشین ، نیازی به کلاس رفتن حضوری هم نیست از دوره های آنلاین یا آفلاین میتونید استفاده کنید دوره های خوبی الان وجود داره مثلا برای شروع برنامه نویسی میتونید توی گوگل جستجو کنید دوره ی 12 قدم شروع برنامه نویسی مدرسش استاد نیکزاد هست و من خودم با این شروع کردم و تونستم برنامه نویس بشم. 

و یه کار دیگه هم اینه چیزی که معلمش هستی رو تدریس کنی ضبط کنی بزاری تو آپارات از بازدید بهت پول میده البته درآمد این خیلی زیاد نیست ولی زحمتش کمه 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

خب اگه شروع کنی اون وقت کجا باید درامد زایی کنی؟

برنامه نویسی دریایی از درآمد هست شما بگو کجا نباید درامد زایی کنی

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.