2777
2789
عنوان

سینه بزرگ🙁

262 بازدید | 26 پست

بچه ها من زایمان کردم و فقط دوماه بچم شیرمو خورد دیگه نخورد 

همه جام لاغر شده ولی سینه هام ت همون سایز مونده دریغ از ی سایز کم کردن تکون نمیخوره چیکا کنم اخه ینی ایجور میخواد بمونه یا کوچیکتر میشه کسی بود مشابه من این مشکلو داشه باشه و حل شده باشه و ت چن مدت این مشکلش حل شده ممنون میشم راهنمایی کنین

من وقتی بچه هامو از شیر گرفتم کمتر از بیست روز دو سایز کوچیک شد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلا شیش ماه به بچم شیر دادم ولی سینه هام از۷۵ 

رسید ب هشتاد و افتاده شد 

دیگه ام اصلا ب سایز و فرم قبلیش برنگشت😩

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ن نمیدم نمیخوره فقط دوماه خورد دیگه شیر ندارم

شیر هست هنوز خشک نشد ک بخواد کوچیک بشه عجله نکن ببین چطور میشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خوشبحالت برا من تکون نمیخورع و این خعلی بدعو رو مخه

رژیم بگیر ورزش کن لاغر که بشی اونام کوچک میشن 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
وای ینی درست نمیشه خعلی بدع ک پ تنا راهش عمله

اره منم خیلی غصه خوردم 

مال من حتی نوکش بزرگتر شد کلا عوض شد فرمش 

من عاشق همون سایز قبلیم بودم الان هشتاده بدم میاد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چقد میکشه ک خشک بشه کاملا شیر؟چون هنوزم بافتای شیر ت سینه هام هس

نمیتونی بدوشی شیر رو 

شاید بهتر بشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔