2777
2789
عنوان

هیچوقت به ادم دهن لق هیچی نگید

85 بازدید | 7 پست

آدم دهن لق نه ابرو داره هم آبرو میبره خانواده شوهر من به شدت دهن لق هستن یه کار اشتباه کنی همجا پخش میکنن نامحرم و بد هستن عاقل نیستن و جلوشون نباید کوچیک ترین اشتباه کنی چون همجا بد نامت میکنن 

مادر شوهرم اسم منو همجا پخش کرده اونم بخاطر کم سیاستی خودم بوده فقط فاصله گرفتم ازشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بنده خدایی رو میشناسم خودش اعتراف میکرد دهن لقه میگفت حرفهاتونو پیش من نزنین نمیتونم جای دیگه نگم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

دقیقا 

حرف های که من داشتم از رو دلسوزی به جاریم میزدم در قالب اینکه سیاست داشته باش به خانواده شوهر گاهی زنگ بزن با همین خر میشن رو بهشون گفته بود و من دیگه اون آدم رو کشتم توی ذهنم برای همیشه 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانومای ایرانی سیاست ندارن من قبلا میگفتم شوهرم خونا رو جارو زده مریض بودم.یا فلان کار اشتباه کرده.من از ی خانوم مشاور موفق شتیدم به هیچ عنوان از همسرتون جلو خانوادش تعریف نکنید نه بد بگید به خوب تموم شه بره.خوبی بگی حسادت میکنن بدی هم بگی طرف پسرشونو میگیرن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
چرا عزیزم

مثلا فک کن پدرم ۶ ساله فوت کرده ۱۸ سال پیش مامانم نمیگذاشت بابام اخبار کشور خودش رو گوش بده چون توش جنگ بود مامانم میگفت اعصابش خورد میشه.

یک ماه پیش مادرشوهرم میگه مامانت خیلی سنگدل بود نمیذاشت بابات اخبار کشورش رو گوش کنه! ( پدرم از اتباع هستند)

مامانم میگه مادرشوهرت میخواد اعصابت رو خورد کنه وگرنه جریان اون روزا رو چرا میاره میزنه به روت ‌.راست میگه مامانم . مادرشوهر از حسادتش میخواد بهت حس ناکافی بودن بده ‌ 

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁