🚶🏻♀️سر ی رابطه پوچ و دوس داشتن احمقانه یه آدم عوضی درگیر این بیماری شدم.... ب خانوادم یجور دیگ گفتم ک هزینه کرایو، قرص و پماد و.... بدن، حقیقتو ک نمیتونسم بگم، با دکترم هماهنگ کردم.... چیزی ک داره مغزمو میخوره و حالمو بد میکنه و میشینم گریه میکنم واسش عذاب وجدانه، با اینکه خانوادم خیلی خرجم کردن حتی امسال ک تو شرایط سختیم خیلییی خرجا دیگم داشتم و کردن ولی سر این مسئله هم چون حقیقتو نمیدونم هم درواقع بخاطر خریت خودم بود دارم از عذاب وجدان میمیرم، هرسری ک میگم بازم زده🫠واسه پولی ک میخوان بدن کلی ناراحت میشم...🥺😭چیکار کنم حداقل انقد حالم بد نباشه واسش
اتفاقی که افتاده ذهنتون رو رها کنید یک تجربه ناخوشایند بوده که ممکنه برای هر کسی اتفاق بیوفته برید دنبال کاری که حال دلتون رو خوب میکنه به خودتون روحیه بدین
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
اتفاقی که افتاده ذهنتون رو رها کنید یک تجربه ناخوشایند بوده که ممکنه برای هر کسی اتفاق بیوفته برید د ...
🥺😞کلییی کار مهم دارم ک باید انجامشون بدم، کلی چیز هست ک وقتمو پر کنه اما یجوری افسردم کرده هرکاری میکنم نمیتونم کاری کنم، ینی انقدی ک حالم واس عذاب وجدان و خانوادم بده، بخاطر خود مشکل و سلامتیم بد نیست
فقط حواست ب خودت باشه مواطب باش عود نکنه..از کجا فهمیدی زگیله؟علائمش چی بود؟
من کلا استرسیم و این هی بدترش میکنه و هی بازم جدید میزنه تازه یمدت دیگ میخوام ازمایش hpv هم بدم فقط شانس بیارم تایپ پرخطرشو نداشته باشم ک احتمال سرطان داره😭🥺😞یچیز اول مث جوش کوچیک در اومد بعد کم کم بزرگ شد، گل کلمی شد