2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

290 بازدید | 27 پست

🫠با بی رحمی و قضاوت چیزی بهم نگین خدایی....

🚶🏻‍♀️سر ی رابطه پوچ و دوس داشتن احمقانه یه آدم عوضی درگیر این بیماری شدم.... ب خانوادم یجور دیگ گفتم ک هزینه کرایو، قرص و پماد و.... بدن، حقیقتو ک نمیتونسم بگم، با دکترم هماهنگ کردم.... چیزی ک داره مغزمو میخوره و حالمو بد میکنه و میشینم گریه میکنم واسش عذاب وجدانه، با اینکه خانوادم خیلی خرجم کردن حتی امسال ک تو شرایط سختیم خیلییی خرجا دیگم داشتم و کردن ولی سر این مسئله هم چون حقیقتو نمیدونم هم درواقع بخاطر خریت خودم بود دارم از عذاب وجدان میمیرم، هرسری ک میگم بازم زده🫠واسه پولی ک میخوان بدن کلی ناراحت میشم...🥺😭چیکار کنم حداقل انقد حالم بد نباشه واسش

اتفاقی که افتاده ذهنتون رو رها کنید یک تجربه ناخوشایند بوده که ممکنه برای هر کسی اتفاق بیوفته برید دنبال کاری که حال دلتون رو خوب میکنه به خودتون روحیه بدین 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقی که افتاده ذهنتون رو رها کنید یک تجربه ناخوشایند بوده که ممکنه برای هر کسی اتفاق بیوفته برید د ...

🥺😞کلییی کار مهم دارم ک باید انجامشون بدم، کلی چیز هست ک وقتمو پر کنه اما یجوری افسردم کرده هرکاری میکنم نمیتونم کاری کنم، ینی انقدی ک حالم واس عذاب وجدان و خانوادم بده، بخاطر خود مشکل و سلامتیم بد نیست

🥺😞کلییی کار مهم دارم ک باید انجامشون بدم، کلی چیز هست ک وقتمو پر کنه اما یجوری افسردم کرده هرکاری ...

فقط حواست ب خودت باشه مواطب باش عود نکنه..از کجا فهمیدی زگیله؟علائمش چی بود؟

درمانت ادامه بده. حداقل از اشتباهت درس گرفته باشی برا اینده ت هم خوبه

🫠تلنگر خیلی بزرگی بود خودمم خوب میدونم چقد رو تصمیمات و احساسات احمقانم تاثیرگذاشت اما خیلی تجربه بد و سختیه

دیگه وقتی خودت اینقدر داری سرزنش می‌کنی خودت رو دیگه ما چی بگیم 

حالا تجربه کردی هر چند سنگین دیگه حواست باشه گول نخوری

اگر خیلی هم سخت هست میتونی جایی کارکتی حتی پاره وقت که خودت هزینه درمان بدی برای روحیت هم خوبه 

فقط حواست ب خودت باشه مواطب باش عود نکنه..از کجا فهمیدی زگیله؟علائمش چی بود؟

من کلا استرسیم و این هی بدترش میکنه و هی بازم جدید میزنه تازه یمدت دیگ میخوام ازمایش hpv هم بدم فقط شانس بیارم تایپ پرخطرشو نداشته باشم ک احتمال سرطان داره😭🥺😞یچیز اول مث جوش کوچیک در اومد بعد کم کم بزرگ شد، گل کلمی شد

🫠تلنگر خیلی بزرگی بود خودمم خوب میدونم چقد رو تصمیمات و احساسات احمقانم تاثیرگذاشت اما خیلی تجربه ب ...

تا ادم اشتباه نکنه راه غلط و درست متوجه نمیشه. از الان ب بعدش مهم که میدونی درست چیه غلط چیه و کدوم انتخاب کنی 

انشالله ک دوباره سلامتیت ب دست بیاری قدر خودت بیشتر بدونی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......