2777
2789
عنوان

طول سرویکس

133 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

هفته ۲۷ بارداری هستم  طول سرویکس ۳۱ تا ۳۲ شده 

دکتر شیاف داده و استراحت مطلق 

یعنی با اینا اندازش بیشتر نیشه؟؟؟

یا اینکه از این کمتر نمیشه ؟

شیاف چه اثری داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم یهو شد ۳۴ بهم استراحت داده ولی اصلا نمیتونم که استراحت کنم . اونا کمک میکنه که از این کوتاه تر نشه 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

اگ کم یا زیاد بشه چ اتفاقی میوفته ، منم باردارم تاحالا اصلا دکتر در این باره چیزی بهم نگفته

احتمالا اوایل بارداریته درسته ؟

کم باشه خطر زایمان زودرس هست 

زیادش که مشکلی نیست من تا ۳۸رو شنیدم. 

خودم ۳۶هستم 

احتمالا اوایل بارداریته درسته ؟کم باشه خطر زایمان زودرس هست زیادش که مشکلی نیست من تا ۳۸رو شنیدم. خو ...

نه اتفاقا ۳۷ هفته و ۵ روزم هی خدا خدا میکنم ب دنیا بیاد خسته شدم 

نه اتفاقا ۳۷ هفته و ۵ روزم هی خدا خدا میکنم ب دنیا بیاد خسته شدم

اخی انشالله به سلامت زایمان کنی 😘
طول سرویکس تو سنوی انومالی نوشته شده
حتما شما مشکلی نداشتی که دکترت چیزی نگفته
من الان ۲۴هفتمه
با سنوی آنومالی اسکن متوجه شدم زده ۳۶
البته دکتر منم چیزی بهم نگفت خودم متوجه شدم

اخی انشالله به سلامت زایمان کنی 😘طول سرویکس تو سنوی انومالی نوشته شده حتما شما مشکلی نداشتی که دکتر ...

اهان اصلا بخدا دقت نکردم ولی برا سلامت جنین ک رفتم کیسه ایم زیاد بود بهم احتمال زایمان زود رس دادن دکتر آمپول ریه داد ولی خوب زودرس اتفاق نیفتاد الآنم میگه ۳۲۰۰ وزن بچس دلم میخواد دنیا بیاد خیلی کمر درد دارم واقعا اذیتم 

تو هم غصه نخور گلم هیچی نمیشه بسلامتی فرزند گلت رو بغل میگیری

۳۵ توی آن مالی ۳۳. الان ۳۱

نگران نباشید استراحت کنید شیاف بزنید باعث میشه بهتر بشه شرایط 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️