2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی

84 بازدید | 8 پست

بیاید درباره افسردگی که داشتید و درمان شدید و چه کارهایی کردید،چه تجربه هایی دارید،به چه دکترا و روانشناسایی مراجعه کردید و..... توضیح بدید

شاید بتونیم بهم و به کسایی که دچار این بیماری هستن کمک کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال دلمو با رفتن ب حسینیه و گریه برا اهل بیت و باتلاش کردن توهرشرایطی برای رسیدن ب هدفم خوب کردم.

ببین عزیزم حال دل بد باشه ی مدت عادیه

افسردگی فراتر از اونه 

من خودمم تو این مجالس رفتم و کلی گریه و دعا کردم ولی چون دعاهام متسجاب نشد و هیچ فایده ای نداشت الان از هرچی دین زده شدم

من قرص سیتالوپرام از دوز کم شروع کردم و بعد زیادش کردم

بیشتر بی حوصلگی و خواب آلودگی بهم داد انگار بیشتر افسرده شدم

خلاصه درمان نشدم ولی هی فراز و فرود داشت یکم بهتر میشدم دوباره برمیگشتم سرجای اولم 

مشاوره و روانشناس رفتم چند جلسه قسمتی از حرفاش خوب بود ولی حوصله شنیدن حرف های اونم نداشتم 

جز توصیه هاش این بود حتما روزانه یه تایمی پیاده روی کن بصورت منظم اگه میتونی باشگاه برو که من حوصلشو نداشتم 

خلاصه بیشتر حرف این بود افسردگی بیشتر با تصمیم و همت خودت درمان میشه برای عوض کردن شرایط روحیت و از این حرفا

ببین عزیزم حال دل بد باشه ی مدت عادیهافسردگی فراتر از اونه من خودمم تو این مجالس رفتم و کلی گریه و د ...

عزیزم منم سالها با افسردگی دست و پنجه نرم کردم منتها با اینکاری ک گفتم خوب شدم

برای جورشدن انتقالیم ب شهرخودم التماس دعای عاجل دارم. درماندم. اجرتون باسیدالشهدا

تو گوگل بزن تاپیک درمان افسردگی مامانل، اولین گزینه تاپیک مامانلو میاره، برو بخونش.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.