2777
2789
عنوان

نمیدونم به جاریم زنگ بزنم یا نه

416 بازدید | 16 پست

من یه ۵ سالی هست  رفت و آمد ندارم با خانواده شوهرم  به دلایلی  تقریبا بعد عروسی برادرشوهر  جاریم که بچه دار شد  رفتیم دیدنی و کادو دادیم همین 

یه دو سه سالی هست ندیدمش الان  دخترش مریضه و بیمارستان بستری  دلم میخواد زنگ بزنم احوال پرسی اما مطمئن نیستم درست هست یا نه    البته تو بار داری و بعد زایمان هم چند بار زنگ زدم حالشو پرسیدم  اما اون هیچ وقت با من تماس نداشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زنگ بزن چه ایرادی داره . حال دخترش رو بپرس . دوست داشتی برو بیمارستان عیادت اینطوری ک خیلی بهتره . آدم روزای سخت رو خیلی خیلی بیشتر از روزای خوشی یادش میمونه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

نه زنگ نزن ولش کن 

منم جاریم همین بود من خیلی تحویلش گرفتم اوایل ، بعد توهم برش داشت چخبره چون همش من بودم که بدلابل مختلف زنگ میزدم 

منم دیگه تحویلش نگرفتم دیدم درست فکر میکردم اونی که احترام نگه می‌داشت فقط من بودم . 

این چه ارتباطیه.. یهو میایید و بعد دوباره میرید

دیگه بیخیال شو 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند