2777
2789

الان دیدم یه خانمی تاپیک زده بود چقدر دبیرستانیا داف شدن 

حالا من که تازه امسال دانشجو شدم اما چه دورانی که دبیرستان بودم یا چه دورانی که الان دانشجو ام نه بهم اجازه اصلاح صورت دادن ( فقط برداشتن موهای پشت لب ) 

نه تاتو و نه رنگ مو و نه کاشت ناخن و.... اصلا کلا هیچی یعنی برخلاف تمام هم سن و سال‌های من! 

نه یه دونه عمل داره توی صورتم نه هیچی

واقعا احساس می‌کنم دوران نوجوانیم به فلاکت کشیده شد و تموم شد :) یعنی هیچ حس خوب و هیچ اختیاری توی این دوران مجردبم ندارم !

دقیقاً مثل نسلای قدیم که اجازه هیچ کاری نداشتن :)💔

من نمی‌دونم یک کاشت ناخن و رنگ مو چیه که ابتش خانواده انقدر عقب مونده است که نمی‌تونه بفهمه دیگه نسل عوض شده و نسله خودشونو با ما مقایسه نکنن!!!

۱۸ سالمه 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

خب ؟

الان این مگه غصه داره ؟ 

به این فکر کن که خالص نچرال بودی 😎

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز من خانوادم اوکی بودن زود ازدواج کردم شوهرم اجازه نداد بهم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

منم

چند سالته 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

وا منم نکردم عقب مونده چی الان😐خودت عقب موندی😂من ارایش میکنم یکمشیو هم میکنم عمل و رنگ مو میخوای چ ...

من دارم میگم این عقاید قدیمیشون عقب مونده است که هنوز همچین چیزی رو بد می‌دونن/: شما نمی‌خوای انجام نده

خب ؟الان این مگه غصه داره ؟ به این فکر کن که خالص نچرال بودی 😎

نه غصه نداره فقط دارم فکر می‌کنم چرا باید عقایدشون همچنان قدیمی بمونه در صورتی که نسل دیگه عوض شده و همه چی به روز شده

مذهبی هستن خانوادت؟

نه