2777
2789
عنوان

کیا با سابلیمینال نتیجه گرفتن

109 بازدید | 6 پست

بنظرم یکم برا بعضی چیزا غیر منطقیه

مثلا بری گوش کنی چشمت بشه ابی؟ شاید یکم روشن تر بشع ولی ابی که نمیشه 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

باید معتبر باشه بعضیا گوش میکنن بعد سرشون درد میگیره

شما دیدین کسی نتیجه کامل بگیره؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دیدین کسی نتیجه کامل بگیره؟

تا حالا باهاشون حرف نزدم اما واسه بعضی چیزا ممکنه جواب بده ولی رنگ چشم یا کوچیک شدن بینی با عقل جور در نمیاد

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

من نتیجه گرفتم ولی نامردا میفروشن ساب هارو

ز چی نتیجه گرفتین

دوست عزیز منطقی هست چون از ضمیر ناخوداگاه شما نشات میگیره. تاکیدات در ضمیر ناخوداگاه شما میشینن و باعث کاهش ملانین چشمتون میشن تا چشمتون روشن تر بشه. قضیه همونه که اگه یکی یه بیماری کوچیک داره هی تلقین کنه بدتر میشه در سریعترین زمان ممکن. سابلیمینال پیام های نهفته ای هستند که در طول اهنگ چیده شدن تا به ناخوداگاه ما دستور تغییر بدن. من خودم چندین ساله تو این زمینه فعالم و جواب گرفتم حتی برای خرید گوشی.