2777
2789

صبحتون بخیر🤍 حالتون چطوره 

من چند ساله که به طور مرتب مدیتیشن انجام میدم و خواستم امروز نتیجه اش رو با شماهم به اشتراک بذارم ، اگه دوست دارید انجامش بدید و مطمعنا نتایج عالی براتون داره . 

مثلا کنترل استرس و اضطراب ، افزایش تمرکز ، کاهش نشخوار فکری ، کاهش تنش های عصبی ، اروم شدن ذهن و اعصاب ، بهبود کیفیت خواب و ... 

که همه این تاثیر هارو روی من داشته 

علاوه بر اینا کلی انرژی مثبت و ارامش بهم داده که حتی اطرافیانم متوجه میشن این موضوع رو بعد معاشرت با من ‌‌‌‌‌.

مدیتیشن انواع مختلفی داره که اوایل انجام یکی از اونا کافیه ، به مرور میتونید ترکیبشون کنید باهم 

من خودم ارامش ذهن و صوتی رو اکثر اوقات انجام میدم . گاهی هم مدیتیشن متمرکز رو انجام میدم .

حالت های انجام متفاوتی هم داره هم میتونید تو یکی از حالت های نیلوفری بنشینید و انجام بدید هم میتونید مدیتیشن حرکتی انجام بدید و حرکت کنید . من خودم تو حالت نیلوفری کامل راحتم 

شما برای شروع میتونید تو حالت ربع نیلوفری یا نصف نیلوفری انجام بدید 

اگه سوالی دارید خوشحال میشم جواب بدم🤍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مدت انجام میدادم عالی بود کنترل ذهن رو یاد میگیری و خیلی تاثیرات دیگه 

فقط حس ششمم رفته بود بالا خواب هامم واقعی شده بود اذیت میشدم بعدش تنبلی کردم دیگه انجامش ندادم

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

ممنون که تجربتو‌به اشتراک گذاشتی 😍

من خیلی دوس دارم با مدیتیشن برم تو حالت الفا که بتونم به خواسته هام فک کنم و بهشون برسم یا مثلا درمان بیماری و …

از نظر شما ممکنه؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
یکم توضیح بده که دقیقا چطور انجامش میدی

عزیزم انواع مختلفی داره 

مثلا مدیتیشن صوتی با استفاده از صدا هایی که دوست دارید هست مثلا صدای دریا ، بارون ، موسیقی بیکلام 

یا مدیتیشن متمرکز شما شروع میکنی روی یک چیز متمرکز میشی و فقط راجب اون فکر میکنی مثلا شمع ، ماه ، اسمون 

و توی ارامش ذهن شما ذهنت رو خالی میکنی و افکارت رو قضاوت نمیکنی و روی نفس کشیدن تمرکز میکنی و .... 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

منم یه مدت انجام میدادم عالی بود کنترل ذهن رو یاد میگیری و خیلی تاثیرات دیگه فقط حس ششمم رفته بود با ...

من چون به حس ششم اعتقادی ندارم خیلی توجه نمیکنم بهش 

چقدر عالی کاش ادامش میدادید

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ممنون که تجربتو‌به اشتراک گذاشتی 😍من خیلی دوس دارم با مدیتیشن برم تو حالت الفا که بتونم به خواسته ه ...

من خودم زیاد قبول ندارم اینو راستش 

بیشتر رو تاثیراتش روی مغز و جسم مطمعنم 

ولی استاد من معتقد بودن فرکانس و ارتعاشات توی این حالت بالاست و ذهن میتونه همه چیو جذب کنه و ... 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

من چون به حس ششم اعتقادی ندارم خیلی توجه نمیکنم بهش چقدر عالی کاش ادامش میدادید

منم اعتقادی به این چیزای که نی نی سایتیا میگن ندارم ولی میدونید مثلا کنار یکی مینشستم و دقیقا میتونستم جمله ای که تو ذهنشه و میخواد بگه تا اذیتم کنه چیه ،  یا میفهمیدم امروز قراره چه اتفاقی بیافته الان دیگه اونطوری نیستم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

سلام عزیزم من خواستم بپرسم توی خونه خودن میتونم با فیلم آموزشی و نرم افزار انجام بدم؟

سلام گلم 

بله عزیزم چرا که نه 

یه محیط اروم داخل فضای خونه رو هرطور که دوست داری درست کن و اونجت انجام بده 

مثلا شمع بذار و اینا

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

منم اعتقادی به این چیزای که نی نی سایتیا میگن ندارم ولی میدونید مثلا کنار یکی مینشستم و دقیقا میتونس ...

چه نوع مدیتیشنی انجام میدادید؟ 

چه جالب 

تو خواب میدیدید یا تو واقعیت 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼