2777
2789

سلام من فردا امتحان ریاضی دارم یازدهم تجربی  هیچی نخوندم کدوم مباحث راحت‌تر هستن بخونم  ؟ هفت بگیرم قبولم 😬

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه نمره میاد ازش ؟فصل چنده اگه بگی ممنونت میشم بزرگسالان میخونم حتی کتابشم ندارم 😅

نمیدونم به خدا چند نمره میاد یادم نیست خودم پارسال کنکور دادم....تابع فصل 3 .. توابع نمایی و لگاریتمی فصل5 حد و پیوستگی فصل 6 و امار و احتمال فصل 7 اینا خیلی خیلی اسونن

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

نمیدونم به خدا چند نمره میاد یادم نیست خودم پارسال کنکور دادم....تابع فصل 3 .. توابع نمایی و لگاریتم ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی موفق ترین باشی ❤️🌺🙏

سه نمره میاد ازش ؟فصل چنده اگه بگی ممنونت میشم بزرگسالان میخونم حتی کتابشم ندارم 😅

تاپیک جدیدت رو قفل کردی.. به طرف پیامک بدید و تو متن پیامک بگیید فلانی.. ما قرار بود ۱میلیون و پانصد تومان له حسابتون واریز کنیم اشتباها شده ۱۵میلیون تومان. خواهشا واریز کنید.. جوری مکالمه رو پیش ببرید که ناخوداگاه اعتراف کنه که ازه اشتباه از سمت شما بوده. برید پرینت مکالمه بگیرید و برید شکایت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تاپیک جدیدت رو قفل کردی.. به طرف پیامک بدید و تو متن پیامک بگیید فلانی.. ما قرار بود ۱میلیون و پانصد ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

بعضیا میان یه جوری پیام میدن انگار آدم دروغ داره بگه و می‌خوان مچ بگیرن

مرسی عزیزم لطف کردی بعضیا میان یه جوری پیام میدن انگار آدم دروغ داره بگه و می‌خوان مچ بگیرن

خواهش گلی.. حتما یه جوری صحبت کنید که به نفع شما تو پسامک بشه و طرف اعتراف کنه که پول بیشتری ریخته شده به حسابش 

فدای سرت مردمن دیگه. روز و شبشون به قضاوت میگذره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چطوری بزرگسالان هستی و الان امتحان میگیرن ؟

تا جایی میدونم فقط خرداد و دی و شهریور امتحان میگیرن

چطوری بزرگسالان هستی و الان امتحان میگیرن ؟تا جایی میدونم فقط خرداد و دی و شهریور امتحان میگیرن

تاریخ تاپیک رو ببین

خواهش گلی.. حتما یه جوری صحبت کنید که به نفع شما تو پسامک بشه و طرف اعتراف کنه که پول بیشتری ریخته ش ...

قربونت برم 

در کمال ناباوری برادرش امروز صبح ده تومنش رو ریخت 

دیشب انقدر حالم بد بود که حد نداره خدا رحمم کرد 

قربونت برم در کمال ناباوری برادرش امروز صبح ده تومنش رو ریخت دیشب انقدر حالم بد بود که حد نداره خدا ...

فدات. ـخب خدارو شکررررر