2821
2789
عنوان

جاری حسودددد😭😭

619 بازدید | 44 پست

بچه ها هر کاری من میکنم جاریمم تقلید میکنه ازم

هر کاری که فکرشو بکنین

مثلا الان ما تصمیم داریم خونمونو بببریم یه شهر دیگه میگه اگه شما رفتیم ما هم میایم نمیمونیم اینجا. 

میخواستم باردار بشم بعد شنیدم اونم رفته چکاپ کرده برا قبل اقدام

یعنی ی لباسهم بخری عین همون رو میخره برا خودش؟عجب جانوریه 😂😂

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عین جاری منه بخدا .من رفتم دوره کیک کافی شاپی و کیک خامه ثبت نام کردم اونم زودی اوکده میخام میخام یاد بگیرم و کلی چیزای دیگه که بگم خندت میگیره

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

یعنی ی لباسهم بخری عین همون رو میخره برا خودش؟عجب جانوریه 😂😂

اصلا اهل پس انداز نبود . نمیدونستن وام چیه 

وقتی برنامه های زندگیمو براشون میگم یاد گرفتن پس انداز کنن وام بگیرن خونه زندگیشونو جمع و جور کنن

آخ اخ هم دانشگاهی  من همینه در حدی که حتی رفته مدل من موهاشو کوتاه کرده 

کل مدت چشمش به اینه من چکار میکنم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

شما همه چیزو نزار کف دست جاری چرا قبل اقدام میگی میخوام حامله بشم اول حامله شو ۳ ماهت بشه بعد بگو

اره اشتباه کردم . اخه خیلی وقته قصدشو دارم. هر دم و دیقه هم ازم میپرسید چیکار کردی برا بچه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز