2777
2789
عنوان

اجاره خونه برامون سنگین شده و همسرم تو فشاره(درد دل)

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 40 پست
حقیقتا ناراحت شدم تو اینقدر فداکاری کردی اخرش اقا چهل متر زبون پیدا کردهچقدر واقعا ما خانوما گناه دا ...

از دیشب رو قلبم یه سنگینی حس میکنم، خاک تو سرم که به حرف پدرم گوش نکردم، خصوصا تو این چندماه چین رو پیشونیم افتاد و چندتا موی سفید پیدا کردم، انقدر که سر کارش و خونه حرص و جوش خوردم

از دیشب رو قلبم یه سنگینی حس میکنم، خاک تو سرم که به حرف پدرم گوش نکردم، خصوصا تو این چندماه چین رو ...

نه نه حرص و جوش نخور ببخشیدا به توچه 

وظیفه اونه 

وقتی تصمیم گرفت زن بگیره باید فکر اینجاش رو میکرد تو چرا غصه میخوری

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی شش تومن پوله؟؟؟احساس میکنم شوهرتو خیلی بی عرضه بار آوردی عزیزم ناراحت نشی.بزن دیوار با سایت جاب ...

😢 دوس نداره برای کسی کار کنه، اسنپم که روزانست و چون جمع نمیشه به جایی نمیرسه🙁 

نه نه حرص و جوش نخور ببخشیدا به توچه وظیفه اونه وقتی تصمیم گرفت زن بگیره باید فکر اینجاش رو میکرد تو ...

همش بهم میگه اگه بچه نداشتیم خدافظ، راستش بهش نگفتم ولی منم باهاش همنظرم، خستم خیلی

😢 دوس نداره برای کسی کار کنه، اسنپم که روزانست و چون جمع نمیشه به جایی نمیرسه🙁

همونه ک ب هیچ جا نمیرسه.عین بابای من.دوست نداشت برای کسی کار کنه الان بعد چهل سال زندگی مستاجره.اینطور مردا فک میکنن آسمون جر خورده افتادن پایین نباید جلو کسی سر خم کنن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
همونه ک ب هیچ جا نمیرسه.عین بابای من.دوست نداشت برای کسی کار کنه الان بعد چهل سال زندگی مستاجره.اینط ...

قبلش 13سال تو جایگاه سوخت اپراتور بود البته ولی الان دیگه نمیتونه، چی بگم والا همش فکر میکردم اگه بخواد میتونه چون خیلی خوب حرف میزنه و روابط اجتماعی خوبی داره 

قبلش 13سال تو جایگاه سوخت اپراتور بود البته ولی الان دیگه نمیتونه، چی بگم والا همش فکر میکردم اگه بخ ...

میتونه.ولی نمیخواد.عیب نداره حرص نخور.هر کدوم ازین مردا یه جور عذاب میدن آدمو.همه مشکلات دارن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
همش بهم میگه اگه بچه نداشتیم خدافظ، راستش بهش نگفتم ولی منم باهاش همنظرم، خستم خیلی

نه بابا چه پرو 

مسئولیت بچشو قبول کنه باشه طلاقت بده

انگاری تو از اون دخترای بودی که همیشه قر و مدت به جا بوده

اقا دیگه خسته شده از این همه بریز و بپاش

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یادش رفته به موقعش براش فداکاری کردم، ولی کلش بازم میگفتم هرچی تو بگی، تحمل سرکوفت رو ندارم😔

شوهرمنم همبنه دیگه محل سگم بهش نمیدک

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم