2777
2789
عنوان

کمک میخام

286 بازدید | 25 پست

اقا من پریشب با رلم کات کردم و به اونم پیاممو دید بعد دو روز گفت تهش همینه دیگه یعنی اصن جلومو نگرفت حالا اون هیچی

امروز یه استوری گذاشت ک زنه داشت میگفت عشق ی طرفه آدمو دیونه میکنه تو الان داری ب اون فک میکنی درصورتی ک اون ممکنه حتی ترو یادش نیاد خو تا اینجاش اوکیه 

بعد رفته زیرش نوشته: عشق به تو دیونم کرد اما من هنوز دوست دارم آخرشم نوشتm

درصورتی ک من اسمم اصن توش ،m نداره 

تو همون حین ام که اون استوریو گذاشت یه ریلز فرستاد برا من اهنگ بود میخوند:بت داشتم احتیاج بیشتر از همه فلان بسار

دفه اولش ام نبود این کارو میکرد آخرش m می‌داشت یه بارم وقتی باهم قهر بودیم این کارو کرد ازش پرسیدم پیچوند کلا جواب نداد الان منظورش چیه از این کارا حتی وقتی تو رابطع بودیم و باهم خوب بودیم یهو استوری می‌داشت: هنوز دوسش داری؟ بعد دختره می‌گفت کدومو ؟ پسرع خندید گف حاجی میگه کدوم من چیه اینو باور کنم یا مثلا استوری می‌داشت منتظر اومدن کسی نباشید فلان بسار من الان دارم دیونه میشم معنی اون استوری و اون m چیه واقن؟ اگه منظورش کسه دیگه اس چرا برا من هی پست غمگین میفرسته مگه حرمسرا وا کرده

دوس پسر سمی و با سیاستی داری ‌‌..

مطمئنم وقتی میخاد حرفاشو بهت منتقل کنه چه حالش خوب باشه چه بد ریلز میفرسته .  ببین میدونم امکان پذیر نیست ولی تو عم نباید جلو رفتنشو  بگیری چون داره بازی روانی میکنه باهات 

ببین دختر خوب به عشق های آبکی دل خوش نکن... پسرها خیلی از ارتباط‌ها رو جدی نمیگیرن و شاید حتی همزمان با چند نفر در ارتباط باشن.... چون خودم پسرم دارم راهنماییت میکنم 

اینجوری خودتو داغون میکنی... به فکر عشق حقیقی باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مورچه چیه که کله پاچه ش باشه....

اوناییکه زن و شوهرن هیچ گلی به سره همدیگه نزاشتن اینا که دیگه دوس پسرن!!!ول کنین بابا تندی عاشقه همچین کسایی نشین و فکر کنین اونم میمیره براتون ......

ببین دختر خوب به عشق های آبکی دل خوش نکن... پسرها خیلی از ارتباط‌ها رو جدی نمیگیرن و شاید حتی همزمان ...

آخه مگه میشه ما یه و سال خورده ای با هم بودیم نزدیکه دوساله چطوری یه آدم میتونه همزمان با چن نفر اخهههههه....

آخه مگه میشه ما یه و سال خورده ای با هم بودیم نزدیکه دوساله چطوری یه آدم میتونه همزمان با چن نفر اخه ...

مردها میتونن واقعیت همینه... خدا نکنه وقتی متوجه منظورم شدی دیر شده باشه 

مورچه چیه که کله پاچه ش باشه....اوناییکه زن و شوهرن هیچ گلی به سره همدیگه نزاشتن اینا که دیگه دوس پس ...

موافقم باهات تو این دوره زمونه نمیشه ب هیشکی اعتماد کرد

نمی‌دونم منظورت از دیر چیه ولی دیگه دیر شده باشه یا ن باید تموم شه دیگ

منظورم اینه اگه بخوای آویزون باشی هم غرورت خورد میشه هم ذهن و فکرت داغون 

اگرهم برگرده مطمئن باش طاقچه بالا میزاره و توی این رابطه ها که تهش هیچی نیست دختر خیلی %رر میکنه هم به لحاظ احساسی هم جسمی و... 

منظورم اینه اگه بخوای آویزون باشی هم غرورت خورد میشه هم ذهن و فکرت داغون اگرهم برگرده مطمئن باش طاقچ ...

درسته تا الانم دیگه چیزی از غرور و عزت نفس ام نمونده

مرسی از راهنماییت

زخم خورده ای....

اره بعد سه سال ....متاسفانه کور بودم میدیدم اما خودمو گول میزدم و قانع میکردم یا با حرفاش خر میشدم و خودم دلم میخواست ک خرم کنه .

من اشتباه کردم تو اشتباهه منوتکرار نکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز