2777
2789
عنوان

تشنج نوزاد

339 بازدید | 20 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید یه سوال داشتم ازتون 

من پسرم دوماه و نیمش هست چند بار بعد از تولد موقع شیر خوب یهو خوابیده و وقتی بغلش کردم بیدار نشده ولی وقتی صورتش رو شستم زود بیدار شده انگار می‌خوابه ولی سنگین می‌خوابه خیلی نگرانم که از تشنج باشه خواستم بپرسم این علایم تا حالا براتون پیش اومده ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر زادم بخش عفونی بخاطر سرما خوردگی بستری بود یه نوزاد ۲ماهه رو بخاطر مشکوک ب تشنج ک مادرش احتمال میداده تشنج کرده نمیدونی چه بلاها سرش آوردن ۳بار از نخاعش آب کشیدن طفلی واقعا مرد و زنده شد 

توروخدا بچه هاتون سر یه شک الکی دست دکترا ندید

بچه من از همون اول تولد بعضی وقتا سیاهی چشماشو میده بالا . ینی خطرناکه؟

نه عزیزم 

گفتم اگه همراه  خروج کف از دهان و سفت کردن عضلاتش باشه نشانه تشجنه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
تشنج اینطوری نمیشه اگه تشنج کنه سفیدی چشاش فقط معلومه کف سفید از دهنش میزنه بیرون

آخه وقتی اینطور به دکتر گفتم گفت اگه خواستی بیا بنویسم نوار مغزی گفت اگه نوزاد مثل عروسک بشه پسر منم یهو خوابش می‌بره ولی سنگین خیلی نگرانم از نوار مغزی اینا هم میترسم اعصابم نمی‌کشه واقعا 😔

بچه من از همون اول تولد بعضی وقتا سیاهی چشماشو میده بالا . ینی خطرناکه؟

سیاهی چشماشو میده بالا خیره میشه ؟ بدنش رو می‌کشه و سفت میشه ؟ اگر آره تشنجه تشنج بچه الزاما لرزش و تکون و کف و فلان نداره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آخه وقتی اینطور به دکتر گفتم گفت اگه خواستی بیا بنویسم نوار مغزی گفت اگه نوزاد مثل عروسک بشه پسر منم ...

نه عزیزم الکی نگران نشو 

اگه میخوای خیالت راحت شه یه متخصص خوب ببرش ، ولی فک نمیکنم مشکلی باشه 

نوزاد گاهی خوابش سنگین میشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ول کن بچه رو چرا از خواب ناز میخوای بکشی بیرون بعدم برچسب تشنج روش بچسبونی.

مامان نمونه این حساسیتا و ترسا رو همه مامانایی ک بچه کوچولو دارن ،دارند . نگران نباش. فوقش میخای خیالت راحت شه ب ی متخصص نشون بده

سیاهی چشماشو میده بالا خیره میشه ؟ بدنش رو می‌کشه و سفت میشه ؟ اگر آره تشنجه تشنج بچه الزاما لرزش و ...

سیاهیو میده بالا و زودبرمیگردونه . 

بدنشو بعضی وقتا میکشه مثل بزرگسالا حالت خستگی در کردن . 

من فک میکردم اینا طبیعیه 

استارتر چیزایی که گفتی علایم تشنج نیست بچه بعد از شیر عمیق می‌خوابه دیگه مشکلی نداره که

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85