2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه مشکوکی بابا یکم بدبختا رو ول کنید نفس بکشن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چه مشکوکی بابا یکم بدبختا رو ول کنید نفس بکشن

ولشون کردیم که این شدن دیگه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

ولشون کردیم که این شدن دیگه

آخه دیگه این خیلی مسخرست 

هر وقت چتی یا یه مدرک معتبری دیدید باید شک کنید 

طرف میگه اکثراً شماره هاشو پاک میکنه خب معلومه چیزی نیست دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببین من خودم  به هیچ دختری اعتماد ندارم به هیچ دختری کلا ب نظرم همه میتونن بلغزن 

ولی ی چیزم بدون اعتماد نداشتن ب دخترا یا پسرا ی چیزه 

سفت نگه داشتنم یه چیز  تو حواست باشه بهش ولی سفت نچسب بهش چون مردی که بخواد خطا کنه رو نگه داشتن چیز مسخره ایه به نظرم طرف باید خودش با دل جون بمونه تو حواست باشه که بتونی سریع خودتو جمع کنی حروم نشی

دو حالت داره : یا یه ریگی تو کفششه یا میخواد داستان نشه مثلا که گزینه دو از نظر خودم خیلیم منطقی نیس ...

۵روز سرکار جدید

چه دلیل داره بعد کار ۶دقیقه صحبت با اون خانم متاهل