2777
2789
چرا عزیزم

چون بدبختم منع چهارده ساله باید حسرت داشتن ی نیمبوت تو دلم بمونه میرم مدرسه کفشام پر برف میشه بیحس میشه شبا نمیتونم از پا درد بخوابم تازه جدا از اینا باید به دوستامم جواب پس بدم که چرا نیمبوت نمیپوشم چرا کفشام خیسه

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه کن آروم میشی من خودم گاهی چون صدام در نیاد موقع گریه فقط سقف و نگاه میکنم کسی نفهمه

گاهی نیس من هر شب با گریه میخوابم

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

چون بدبختم منع چهارده ساله باید حسرت داشتن ی نیمبوت تو دلم بمونه میرم مدرسه کفشام پر برف میشه بیحس م ...

مگه برف اومده؟

عزیزم منم همین بود اوضاعم الان خداروشکر دستم تو جیب خودمه

چ‌کرده

جمعه عروسی دایی کوچیکم بود ،بعد ما نتونستیم بریم از  اون یکی دختردایی ام خواستم برام فیلم های عروسی رو بفرسته نفرستاد چون پدرشوهرم عموی اینا میشه با زن دایی ام دعوا کرده ،چون من عروسشون هستم جواب منو ندادن آخه به من چه😂😂خیر سرم من دختر عمه اشونم یکم زور بهم وارد شده 

مگه برف اومده؟عزیزم منم همین بود اوضاعم الان خداروشکر دستم تو جیب خودمه

بله همدان یخبندانه

منم خیلی دوست دارم مستقل باشم خوشبحالتون

گاهی نیس من هر شب با گریه میخوابم

واقعیتش یه سالی بود من آروم شده بودم دیگه گریه نمیکردم ،ولی باز منم شروع شد برام ،امیدوارم گریه هات به خنده تبدیل شه،ولی یه جایی میرسی شاید مثل من دیگه چیزی که قبلا گریه ات رو در می‌آورد دیگه برات ارزش گریه نداشته باشه ،بیخیال اهمیت نده هر چی شده ،حیف چشمات عزیزم

واقعیتش یه سالی بود من آروم شده بودم دیگه گریه نمیکردم ،ولی باز منم شروع شد برام ،امیدوارم گریه هات ...

ممنونم بابت امید دادنت🥲❤️‍🩹

ممنونم بابت امید دادنت🥲❤️‍🩹

عزیزم قربونت ،اگه میتونی زیر شلوارت دو تا شلوار نازک یا ساپورت گرم بپوش فعلا تا بشه بخری ،امیدوارم یه روز مستقل شی این روزا رو منم گذروندم، جوری که شبا استخونای پاهام تیر می‌کشید، یکم کیسه آب گرم اگه داری اگه نیست حوله گرم کن دور پاهات بپیچ آروم شه پاهات