2777
2789
عنوان

باشگاهیا

93 بازدید | 9 پست

سلام خوبین نمیدونم چرااینجوریه مربیم اوایا باشگاه همیشه بالا سرم بود حرکاتمو درست میکرد الان فقط بیشترمیگه تابیاد درست کنه  و من خوب متوجه نمیشم   نگاه بچه ها میکنم و میگه تو اصن حرف من واست مهم نیست (به شوخی) ولی خب همیشه میگه تو اشتباه میزنی من یه عادیت دارم یه سری

حرکات رو خوب نمیتونم برم هر کاریم کنم باید حتمن بیاد درستم کنن ولی الان کلن عوض شده مربیم اخلاقش فقط بیشتر نشتسه ومیگه چکارکن هرچی بهش میگم درست مسرم میگه نه اشتباهه و خیلی روحیم خراب کرده

باشگاهتو عوض کن

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که مربیم فقط برنامه داد دیگه اصلا نیست فکر میکردم عادیه😐

مشکل اینجاست من هنوز این چند ماهه که دارم میرم هنوزم که هنوز یه سری حرکاتو هرچی میزنم هی فقط 

میگه اشتباه اشتباه خب بیاد درستش کن گفتن که فقط فایده نداره چک کنم خب😔

باشگاهتو عوض کن

اخه دیگ نزدیک خونمون  همینه دوتا باشگاس  هردوتاشم مربیش  اینه اخلاقش خیلی  خوبه رفیقه باهام صمیمه خب

ولی نمیدونم چرا یوهو ورقش برگشت الان مثل قبل هوامو نداره اشتباهم بزنم دیگ هیچ

باشگاهتو عوض کن

ببین نه اینکه کارش بد باشه خوبه فقط نمیدونم چرا کم توجههی میکنه  الان یکی ار رفیقاش  اومده هم سن منه انقد هوا شو داره  که هوامنو بقیه نداره  

باشگاهتو عوض کن

یه مدت زانو دردم گرفته بودم میگفت تقصیر خودته که همش اشتباه میزنی خداروشکر بهترم ولی هنوزم سوزن سوزن میشه به نظرتون بعد شش هفت ماه طبیعیه 

نگران م دکترم ام ار ای نوشته میترسم برم بدم