2777
2789
عنوان

ویروس جدید

423 بازدید | 15 پست

چه کوفتیه

چرا تموم نمیشه

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

کسی که سودش به اینه

رفتم بيمارستان چند تا سرم زده بازم بی حالم و سرم درد میکنه

تو این هیرو ویری داداش بزرگه که ادعای مالکیت منو داره کلی دری وری برام فرستاد تو واتساپ، بگو آخه اینقدر بی شعوری که بجای عیادت از بیمار حالشو بد تر می کنی

همیشه ی خدا حالمو بد میکرد

حتی وقتی مجرد بودم به بهانه های وافی منو می گرفت زیر باد کتک و بدنم سیاه و کبود میشد و پدر خواهر مردمم نقش شلغمو داشت

یه هفته نشده بردمشون بیرون رستوران‌،وحشی شدن گاز میگیرن

لطفا اگر دوست دارید کسی رو آزار بدید قبلش مطمئن بشین که آیا اونم انرژی داره حالش خوب هست که بدش کنيد، اون وقت تا حالا از تو بیمارستان دارم گریه می کنم حالم بدتر شده ،سرم درد گرفته ،خدا لعنتش کنه حلالش نمی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کجاش جدیده از وقتی کرونا اومد همه ویروسا باهم مخلوط شدن واللا یبار تب و لرز وگلو درد یبار آبریزش بینی و سردرد یبار همراه با اسهال استفراغ ما که از آبان تاحالا این ویروسا هر هفته هی رنگ‌عوض میکنن ولی تموم نمیشن

خیلی ویروس بدیه .من خودم گرفتم حالم خیلی بده بچمم گرفته دوشب بیمارستان بود. با رضایت خودم مرخصش کردم الان انقدر سرفه خشک داره کلافه م کرده .پدر نامردشم عین خیالش نیست خونا مادرش مثل خرس خوابیده بدبختیاش برامنه

وایییی منم سع بار سرم زدمممممم هنوز ول کن نیست داغون شدممممم  کل خونواده همینطور چند بار سرم زدن تک به تکشون 

خیلی بدهههه مخصوصا تهوعی ک داره جون به لب شدیمممم  فکرشو کن کل خانوادم درگیر شدن و نفری سه چهارتا سرمو زدیم . برا من سه تا سرم و دارو هام در طول اون سه روزی ک دکتر رفتم یه تومن شد . خانوادمم همینقدر 

حالا فکر کن  کللللل مردمم وضعیت همینه  چقد پول از مردم گرفتن لامصبااا

🦁🌞💚🤍❤️

خیلی ویروس بدیه .من خودم گرفتم حالم خیلی بده بچمم گرفته دوشب بیمارستان بود. با رضایت خودم مرخصش کردم ...

پیاز بزارتوشیر بجوش بعد بخورش خیلی خوبه من هم یه ماه گرفتم هنوزسرفش مونده امروز یه کم شیرپیاز خوردم