2777
2789
عنوان

میخوام ازدواجمو سر مهریه بهم بزنم

665 بازدید | 32 پست

خواستگارم میگه تعداد تاریخ تولدت همون ۱۳۷۸ اما من میگم نه باید یه صفر بزاری جلوش بشه ۱۳۷۸۰میگه نه خیلیه معلومه دوسم نداره هعی 

شوخی یا جدی 

سرکاریه نه؟

زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر خودت چیه

نظر خاصی ندارم همچین بعیدم‌ نیس

زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷