من دوروزبعدعقدگوشیشو خاموش کردتاشب.مردم ازدلهره.بعد زنگ زدیم مامانش گف رفته فلانشهرواسه کارسربازیش.بعدعروسیمون یه بارازش پرسیدم گف خاموش کردم چون ترسیدم یه هویی اززن گرفتن و خرج ومخارج واینا.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بزرگترين دروغ همسرم اينه كه چندساله ميره پيش دوستش ارايشگاه براي كوتاهي مو وريش بعد به من ميگفت جايي كه تو دوست داري ميرم جالبه هميشه هم موهاشو بد كوتاه ميكرد عصبانيتش و سر من خالي ميكرد كه تو گفتي برو اينجا كارش خوبه
همسرم خیلی چیزها رو از من پنهون می کنه ! ولی بزرگ ترین دروغش این بود که یکی از اعضای نزدیک خانوادشون ازدواج کرده بود و همسرش هم توی مراسم عروسی ما حضور داشت ولی تا شش ماه بعد عروسی به من میگفت با هم دوستن !!!!! چون ازدواجشون مورد تایید خانواده نبود و سر خود اینکارو کرده بودند !!!! و بعدا هم گفت این رازه خانوادگی بوده و دلیلی نداشت بهت بگم !!!!!