2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغی ک شوهرتون بهتون گفته چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 29 پست
خیلی دروغ گفته همشم بزرگ.. تو خواستگاری گفته بود سیگار نمیکشه ک میکشید.البته دوسال ازم پنهان کرد بع ...

با این اوضاع مخصوصا تکرار خیانت باز پاش موندی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله قضیش مفصله اینجا نمیشه توضیح داد.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

دوست جون پاش نمونه چكار كنه ؟

ديدين كه اوضاع رو 

بره با يه مرد ديگه از اون خيانت ببينه 

گند زده شده تو جامعه بوي نفرت خيانت همه جا هست 

فقط بره با يكي ديگه با يه انگ طلاق بايد خيانت ببينه 

تنها راه خيانت نديدن ازدواج نكردنه همين

باع...

بزرگترين دروغ همسرم اينه كه چندساله ميره پيش دوستش ارايشگاه براي كوتاهي مو وريش بعد به من ميگفت جايي كه تو دوست داري ميرم جالبه هميشه هم موهاشو بد كوتاه ميكرد عصبانيتش و سر من خالي ميكرد كه تو گفتي برو اينجا كارش خوبه

دوست جون پاش نمونه چكار كنه ؟ ديدين كه اوضاع رو  بره با يه مرد ديگه از اون خيانت ببينه  ...

چی بگم والا . خدا خودش بهمون رحم کنه واقعا فساد توو جامعه بیداد میکنه. ایشالا آرامش همیشه توو همه خونه ها برقرار باشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

همسرم خیلی چیزها رو از من پنهون می کنه ! ولی بزرگ ترین دروغش این بود که یکی از اعضای نزدیک خانوادشون ازدواج کرده بود و همسرش هم توی مراسم عروسی ما حضور داشت ولی تا شش ماه بعد عروسی به من میگفت با هم دوستن !!!!! چون ازدواجشون مورد تایید خانواده نبود و سر خود اینکارو کرده بودند !!!! و بعدا هم گفت این رازه خانوادگی بوده و دلیلی نداشت بهت بگم !!!!! 

دخترم همه زندگیم💕
نه تحقیق نکردیم گفته بد فوق لیسانس .لیسانس از اب در اومد.یک سال بعد عروسی از کارت شناسی محل کارش متو ...

حالا طوری نیس.فک کردم مثلا دیپلمه گفته لبسانس.ولی نبایددروغ میگفته.

همسرم خیلی چیزها رو از من پنهون می کنه ! ولی بزرگ ترین دروغش این بود که یکی از اعضای نزدیک خانوادشون ...

خبلی ببخشید چ راز مسخره ای.حالاموردتاییدخانوادش بوده یا نه باهم ازدواج کرده بودن دیگ.

خبلی ببخشید چ راز مسخره ای.حالاموردتاییدخانوادش بوده یا نه باهم ازدواج کرده بودن دیگ.

به نظر منم مسخره بود 😔اوایل ازدواج خیلی سر این قضیه و چند مورد دیگه حرص خوردم ولی الان بیخیال شدم 😔

دخترم همه زندگیم💕