2777
2789
عنوان

شوهرم

364 بازدید | 13 پست

الام تو تاپيك جا جدا كردن ديدم خيلي ها نوشتن دعوا ميكنيم اشتي ميكنيم 

من از اين تيپ أدمام كه هر كاري باهام بكني ثانيه بعدش يادم ميره يعني خودم اشتي ميكنم 

اما بر عكسش شوهرم كوچكترين چيزي انقدرررر بزرگ ميكنه و تا رسيديم به اينجا 

بعدم ميگه تو زندگي نبايد اصلا دعوا باشه 

ميخواد جدا شه چون سر هيچي گاهي يه جر و بحث ميكنيم 

تازه اصلا من آدم غرو غرو گلايه كني نيستم 

اما خوب گاهي اختلاف نظر هست 

واقعا وقتي تو تاپيك هاي ديگه ميبينم ميفهمم انقدر بهونهش واسه جدايي مسخره است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

٣ ساله ازدواج كرديم 

دقيقا واسه همين ميگه

البته من حس ميكنم بهونه است 

چون اكه دوسم داشت با دوتا دعوا جدا نميشد 

يبار كه بحث كرديم انقدر كشش داد تا دوباره بحث كرديم بعدم گفت كه فايده نداره و فلأنه و بهمانه و جدا شيم 

خودشم ميگه بقيه اخلاقات خيليي خوبههه

عزیزم دعواواسه همه زندگیاست.اگ زندگی واستون مهم نباشه که دعوایی نیس..کسایی که زندگیشون واسشون مهم نی ...

وقتي بهش ميگم دعوا تو همه زندگياس ميگه نه 

من ارامش ميخوام !!!

وقتي بهش ميگم دعوا تو همه زندگياس ميگه نه  من ارامش ميخوام !!!

خب عزیرم توغربزن ولی جایی ک صدات بهش نرسه بزاراونم غربزنه ولی توبروجایه دیگه که صداشونشنوی.که بیشترعصبی نشی

آدمایه صبوریه دفعه میرن..👣 دیگه نمیان..

سلام خانما  خواهشا خواهشا🙏🙏🙏 التماس میکنم

به لینک زیر مراجعه کنید و به پرسشنامه من در زمینه تناسب اندام  پاسخ دهید. خواهش میکنم انجام دهید همش$$ ۵ دقیقه$$ از وقتتونو میگیره.🙏🙏

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=5844726

خب عزیز دلم وقتی نمیخواد دیگه خودت و کوچیک نکن.شوهر من ک مثلا منو میخواد چه گلی ب سرم زده ک شوهرتو بزنه.

ادعای دوس داشتن میکنه و خیانت و هرزگی و لجبازی و مردسالاری و...خب این چ دوس داشتنیه؟سفت و محکم هم وایساده و طلاق نمیده.ب چ درد میخوره

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
خب عزیز دلم وقتی نمیخواد دیگه خودت و کوچیک نکن.شوهر من ک مثلا منو میخواد چه گلی ب سرم زده ک شوهرتو ب ...

وای دردت عینه منه .تازه انکارم میکنه .اگه هم یبار بهش،چیزی بگم ،میگه گیر میدی .درصورتیکه من سعی میکتم چشمامو به رو کاراش ببندم بخاطر دخترم .خیلی وابسته باباشه .تازه میخام یه بچه دیگه بیارم سر خودم و بچم بهش گرم شه 

وای دردت عینه منه .تازه انکارم میکنه .اگه هم یبار بهش،چیزی بگم ،میگه گیر میدی .درصورتیکه من سعی میکت ...

وای چقد شبیه منی دختر.منم یه دختر دارم.الان اصلا کارای شوهرم برام مهم نیس درصورتی ک قبلا خیلی حساس بودم.فعلا میخوام اعتمادشو جلب کنم برم سرکار تا سال بعد اگ خدا بخواد.استقلال مالی خیلی مهمه

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
وای چقد شبیه منی دختر.منم یه دختر دارم.الان اصلا کارای شوهرم برام مهم نیس درصورتی ک قبلا خیلی حساس ب ...

منم خیلی سعی میکنم بیخیال باشم ولی هنوز کامل موفق نشدم .من 15 سال سرکار رفتم ،ولی گفتم شاید اگه نرم درست بشه ،که نشد ،3 ساله نمیرم .ولی میخام یه بچه دیگه بیارم بخاطر دخترم خیلی ناراحته که تنهاس بعد دوباره برم .

سلام خانما  خواهشا خواهشا🙏🙏🙏 التماس میکنم به لینک زیر مراجعه کنید و به پرسشنامه من در زمینه ...

سلام دوست جونیا ممنون که به پرسشنامم جواب دادید دیروز که گذاشتم یخورده از پرسشنامههام پرشده. واقعا لطف کردید. بسیاربسیار مممممنون .   میشه بقیه هم پاسخ دهید.