2777
2789

منم قبلا امتحان کردم شد برگشتیم به هم🤦ولی کاش نمی کردم یه چیزای برام روشن شد خیانت قلبم بدتر شکست ؛ نادعلی واقعا جواب میده اما بگو اگ به صلاحم هست به زور نخواه؛ من بازم دارم میخونم برای ازدواج انشالله خدا قبول کنه منم دعا کن خواهر 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار خوندم که یکی یه چیزی بگه. همون جور شد دلم خواست بعرش به غلط کردن افتادم. دیکه دعا و ...نخوندم. سپردم به خدا برام خیر بیاره

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
کاش بشه بفهمم با کسی هست یا نه

من مطمئنم با کسی نیست،مشکلمون این بود خیلی قهر و آشتی داشتیم همشم مقصر من بودم ولی من دلم قرص بود هرکاری کنم بازم باهمیم،ندونستم یهو خسته میشه الان ب غلط کردن افتادم و فهمیدم چیکار کردم🙃

دعام کنید✨️

کاش بشه بفهمم با کسی هست یا نه

برای من خیانت کرده بود🤦خیلی بد قلبم‌ شکست ؛ تصور کن دوبار به یه نفر اعتماد کنی ما نمزاد رسمی بودیم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست