2777
2789

مرغ وقتی میجوشه  تو اب کمی زردچوبه و نمک بریز 

بعدم من با روغن دنبه سرخ میکنم 

بو هم نمیده خوشمزه میشه

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج لیلا لایف تو اینستا یه مرغ دمی محشر اموزش داده ، من عاشقشم 

پیج آشپزی روستایی هم مرغ پرتقالی اموزش داده اونم عالیه 

حالدندارم تایپ کنم وگرنه همینجا برات دوتاشونو میگفتم

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

فلفل نمک زردچوبه پودر سیر دیگه چیزی دیگ نمیزنم

ادویه مخصوص مرغ بگیر  تخم گشنیز و برگ بو هم عالیه توش باشه طعم بهشتی میگیره زعفرون هم آخر کار بزن بشین نوش جون کن

راستی با لذت و علاقه آشپزی کن واقعا انگار طعمش بهتر میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ادویه مخصوص مرغ بگیر تخم گشنیز و برگ بو هم عالیه توش باشه طعم بهشتی میگیره زعفرون هم آخر کار بزن بش ...

اتفاقا به اشپزی علاقع دارم میگم دگه همه غذاهام خوشمزه غیر این مرغ 

پودرشون میزنم بازم بد میشه نمیدونستم

پودر به هیچ عنوان،فقط خودشونو. 

داخل آب مرغتو بریز زردچوبه و نمک و فلفل‌سیاه و2ق روغن و پیاز درسته کمی برش داده. 

مرغت که پخت بردار و داخل روغن و زردچوبه سرخش کن و پیاز داخل آبم درش بیار و پوره کن باچنگالو دوباره بریز داخل آب مرغ، مرغم بعده سرخ بذار داخل آبش، ودرب ماهیتابه رو نذار، بذار نیم ساعت باشعله کم آبش قوام بیاد. (این مرغ زرد). 

(مرغ ربی) 

به همون روش ولی سرخ شدن لازم نیست، نیم ساعت بعده آبپز شدن، نیم قاشف چایخوری دارچین و 2ق غذاخوری رب و بریز داخلش.. بعد دوباره بذاربمونه تا کامل بپزه. 

(خوراک مرغ) 

همون روش مرغ ربیه، ولی ازهمون اول همراه مرغ همه موادو میریزم (هویج،سیب‌زمینی، فلفل دلمه، کمی قارچ،) 

هرکدومو خواستی میتونی حذف کنی. 

.. خوراک مرغ و لوبیام: بازهمونه فقط لوبیاسبزمیزنیم. 

این خوراکه مرغ و لوبیاسبزو سیب‌زمینیه.. 

عکس نمیاد کههههه اه اه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️