که چقدر دوسش داشتم همیشه چقدر سعی میکردم خوشحالش کنم و هیچوقت نمیخواستم اذیتش کنم همه عیب نقص هایی که داشت رو واقعا دوست داشتم هنوزم دارم تو همه چی 100 خودمو واسش گذاشتم هرچی میگفت شاید اولش یکم غر میزدم ولی قبول میکردم از کاراها و کلاس های خودم میزدم که برم ببینمش یه بچه 17 ساله که درامدی نداره پول تو جیبیم رو دو سه ماه سیو کردم که واسه تولدش یه ساعت بگیرم ولی الان 5 روزه که حتی یه پیام هم بهم نداده و طوری داره ایگنورم میکنه که انگار وجود ندارمو اصلا تو زندگیش نبودم حتی جواب پیام تبریک تولدمو نداد میگفت که همیشه هستم ولی الان کجاس حالم از خودم بهم میخوره انگار بدون اون نمیتونم هیچکاری کنم تو این 5 روز فقط زل زدم به این گوشی که شاید الان تکست بده یا شاید زنگ بزنه ولی هیچی به هیچی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲