لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 عنوان طنزززز😂زنانه 608 بازدید | 21 پست خانوما یه نوع قهر دارنکه نه تو میدونی چرا قهرن نه خودشون میدوننچرا قهرکردن، فقط میدونن باید قهر باشن،😬تازه باید موقع نازکشی طوری نازشون رو بکشیکه قهر نکنن، که چرا قهر کردن و تو متوجه نشدیکه چرا قهرن!😂مغزت رگ ب رگ شد😐😐😂😂😂 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀 1403/10/10 | 00:07 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_عباس_آقا عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 5436 دقیقااااا و جالبه هر یمدت یبار ک احساس میکنن توجه مردا کم شده این مدلی قهز میکنیم 😂😂 خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 دقیقااااا و جالبه هر یمدت یبار ک احساس میکنن توجه مردا کم شده این مدلی قهز میکنیم 😂😂 آره دیگه فقط میدونیم الان وقت قهر کردنه😆😅 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 😭الان همونطورمممم ای خداااااااااااااااااا آقا اومد نازکشی؟😁 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
ayenebanoo عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 1826 من اینجوری نیستم ناراحت باشم قهر نمیکنم با حرف به همسرم میگم فک کنم این مدل برا دهه۸۰ باشه
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 من اینجوری نیستم ناراحت باشم قهر نمیکنم با حرف به همسرم میگم فک کنم این مدل برا دهه۸۰ باشه ن ربطی ب دهه ندارهاین مدل اول ازدواجی هس تا وقتی بچه نباشه ترجیحا😅با بچه دیگه فرصت قهرکردن نیس تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
گلیخانوووم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1372 منم اینطوریم ولی خیلی زود با اولین نازش قهرم از یادم میره، کیا مثل منن؟ فک کنم هیچکس چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 منم اینطوریم ولی خیلی زود با اولین نازش قهرم از یادم میره، کیا مثل منن؟ فک کنم هیچکس آره منمزود رام میشیم😀😀😁😁 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
گلیخانوووم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1372 آره منمزود رام میشیم😀😀😁😁 عه شماهم 😍😂 چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 این مدل برای خانما نیس برای دختربچه های نابالغه درواقع آره دیگه مدل اول ازدواجی بهش میگن تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
ayenebanoo عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 1826 ن ربطی ب دهه ندارهاین مدل اول ازدواجی هس تا وقتی بچه نباشه ترجیحا😅با بچه دیگه فرصت قهرکردن نیس بچه ام نبود اینجوری نبودم
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 بچه ام نبود اینجوری نبودم شما دیگه زیادی رسمی هستیناین دیوونه بازی هارو هر زوجی باید تجربه کنه😂 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀