2777
2789
عنوان

مرگتون نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 70 پست

چی بگیم والا.. حکایته یارو ميره حرم امام رضا نامه مي نويسه

ياا.مام رضا به من ماشين بده

،خونه بده ، پول و ثروت بده،

بچه هامو سروسامون بده،بعد بميرم!!

از حرم که ميره بيرون تصادف ميکنه درحال مردن

ميگه: يا امام رضا داری ازآخرميخونی😐

😂😂😂

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

خوبه که ادم قبل از مرگش بفهمه کی میمیره توبه میکنم و برای اینده بچه ام یه کاری میکنم

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگیم والا.. حکایته یارو ميره حرم امام رضا نامه مي نويسه ياا.مام رضا به من ماشين بده ،خونه بده ، ...

😂😂😂😂😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

به همه فامیل و دوستام زنگ میزنم حلالیت میخوام.😀موجودی بانکیمم می‌ریزم به حساب بچه هام😎😎.شاید خونرم تمیزکردم وبرا چند روزم غذاگذاشتم فریزر بعد من بچه هام گشنه نباشن😂😂.بعدش باخیالت راحت ودرآرامش میرم پیش خدا.😊😊😊

زنگ در خونه ها رو میزنم فرار میکنم،عاشق این کارم  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
به همه فامیل و دوستام زنگ میزنم حلالیت میخوام.😀موجودی بانکیمم می‌ریزم به حساب بچه هام😎😎.شاید خونر ...

دورازجونت اگه بمیری ازغذای مراسمت میخورن چن روزی دیگه غذامیخوای چیکار  

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

خونمو مث دسته گل میکنم 

یادداشتهای خصوصیمو محو میکنم 

بدهی های احتمالی رو تصفیه میکنم 

میرم دیدن پدرم ودستشو وپاشو میبوسم 

از همسرم حلالیت میطلبم چون واقعا خیلی جاها خستگیهامو روش تخلیه کردم 

بچه هامو اروم میکنم وبراشون چند صفحه ای مینویسم 

از خانواده همسرم وخودم هم با ی پیام خالصانه حلالیت میطلبم 

و دوست دارم جایی دفن بشم که کمترین هزینه صرف بشه 

ودر اخر 

کارت اهدای عضو هم پر میکنم 

وای چه قد کار دارم قبل مردن 

من یه کاغذو خودکار برمیدارم توش از همه حلالیت میطلبم وقتمو تلف نمیکنم برم تک تک سربزنم بعد توش مینویسم کلی بهم بدی کردین اون دنیا اعمال خوبتونو میگیرم.خخخخ.بعدم میشینم به توبه کردن اگه اموالی داشته باشم خیرات میکنم