2777
2789

مادرشوهرم گفت راستی یه خبر دارم برا خودت و شوهرت خبرخوبیه ولی تا قطعی نشده ب کسی نگو!بعد یهویی زنگ آیفون رو زدن دایی شوهرم اینا اومدن خونمون و مادشوهرم پاشد باشون رفت خونشون☹️!!حالا رفتم تو فکر که چی میخواست بگه!!از طرفی دو روز اونجا میمونه و گفت فعلا ب کسی نگو روم نمیشه زنگ بزنم بپرسم خبرش چی بوده ی چی بگید از فکرش دربیام😂😂🤣

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

فکن الان مث زمانی ک هنوز بهت اینو نگفته بود، بی‌خبری 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه موقعیت با مزه ای حالا خداروشکر گفته خبر خوبیه

یبارم قبلا اینکارو کرد چندسال قبل بعد گفت خودم قراره برم سفر😌بگو اخه زنیکه سفر تو بمن چه😏😏😏

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید