elhamkhanoum مدیر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 832 عنوان سزارین شدی؟! | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 51 پست سلام شما سزارین شدین؟ بیهوشی یا بی حسی؟ بعدش با دردش چیکارکردین؟ چقدر طول کشید خوب شید؟ و اینکه چیکارا کردین تا زخمتون زود خوب شه؟ واسه شیر دادن ب نی نی اولش چیکارش کردین؟پیشاپیش متشکراز پاسختون خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 1396/09/22 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanearam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 8204 سزارین.بیهوشی.فوق العاده بود.درد کم بود.سه روز اول خوب شدم.البته من گوشتم خوبه زود خوب میشم
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 832 سزارین.بیهوشی.فوق العاده بود.درد کم بود.سه روز اول خوب شدم.البته من گوشتم خوبه زود خوب میشم خداروشکر عزیزمدیابت دارم فرقی نداره بی حسی و بیهوشی برام؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 832 اره من برا زایمان ی شیشه نسکافه بردم بیمارستان شب اولی ک میگن همش مایعات بخور من همششششش نسکافه خورد ... بعد دوازده ساعت؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61017 بعد دوازده ساعت؟ اره دیگه همون موقع ک میگن فعلا مایعات بخور ابمیوه صنعتی نخور و این صحبتا
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 832 اره دیگه همون موقع ک میگن فعلا مایعات بخور ابمیوه صنعتی نخور و این صحبتا اهان اکی عزیزم ممنونم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
mamanearam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 8204 خداروشکر عزیزم دیابت دارم فرقی نداره بی حسی و بیهوشی برام؟ نمیدونم اینو.بایدمتخصص بیهوشیون نظربده وپزشکتون.