2777
2789
عنوان

سزارین شدی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 51 پست

اگه خدای نکرده سردرد شدی باید مایعات زیاد مصرف کنی سرم بزنی و قهوه غلیظ بخوری. من سز اول تا دوازده ساعت اصلا اصلا تکون نخوردم مشکلی نداشتم.اما واسه دومی سرم و تکون دادم  و سر درد وحشتناکی و تجربه کردم.تو مراقب خودت باش تا سردرد نشی.

دوقلو هام ۳۶ هفته.اخری ۳۷هفته.تا دوازده ساعت سعی کن اصلا تکون نخوری حتی سر تو تکون نده.بعدش دیگه بلن ...

ان شاالله

دعاکن واسم عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه خدای نکرده سردرد شدی باید مایعات زیاد مصرف کنی سرم بزنی و قهوه غلیظ بخوری. من سز اول تا دوازده س ...

ممنون عزیزم چشم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
خانوما به جز سونوگرافی از کجا میشه فهمید بچه با پا یا سر

نمیدونم عزیزم

فقط همین راهه فکرکنم

بعد از 21 ساعت درد طبیعی اخرش سزارین شدم با بی حسی به محض اینکه رسیدمم خونه مجبور شدم بلندشم و کارا ...

اخی چقدر اذیت شدی عزیزم

چشم گلم دعاکن برام گلم

من شنیدم برا سر درد بعدش باید از نسکافه که کافئین بالا داره استفاده کنید تا بی حسی از بین بره از بدن ...

ممنون عزیزم

اگه بیحس شده باشی تا میتونی دراز بکش ک باعث سردرد نشه  من بیهوش شدم همشم نشستم سردردم نگرفتم&n ...

اخی عزیزم خیلی سخته

چشم گلم

اره عزیزم طبیعیه زردرنگه؟

تقریبا بی رنگه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من شنیدم برا سر درد بعدش باید از نسکافه که کافئین بالا داره استفاده کنید تا بی حسی از بین بره از بدن ...

اره من برا زایمان ی شیشه نسکافه بردم بیمارستان شب اولی ک میگن همش مایعات بخور من همششششش نسکافه خوردم 

اصنم سردرد نگرفتم