2777
2789
عنوان

سایت مردونه

124 بازدید | 11 پست

بچه ها نی نی سایت که مال خانوماس 

هرچتد آقایونم حضور دارن

اما کنجکاوم که سایت مردونه هم داریم؟

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بلهددی سایت

عه چه جالب نمیدونستم

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایت مال کسایی که نی نی دارن 

ولی ددی سایت مال کسایی که ددی هستن 

لیدی سایت میشه زنانه که نداریم الحمدالله

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

آره ددی سایتمن اونجا هم میرم بعضی وقتا

عه چجوری هستش؟

مثل نی نی سایته؟

نی نی سایت مال کسایی که نی نی دارن ولی ددی سایت مال کسایی که ددی هستن لیدی سایت میشه زنانه که نداریم ...

ای بابا

پس ما این وسط چه کنیم؟

نه نی نی دار هستیم

نه ددی 

ولی یه جوریه ددی سایت

چجوری 

ای باباپس ما این وسط چه کنیم؟نه نی نی دار هستیمنه ددی

بژی کوردستان 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بژی کوردستان

بژی