2777
2789
عنوان

طلسم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 47 پست
واقعا؟؟؟؟ یعنی به همین راحتی ؟؟ تا کی ؟؟ تجربه شده ست ؟

والا من فقط یا ودود با یالطیف و ذکر چله ذکر یونسیه رو برداشتم زود جواب گرفتم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر جالببببب یکم فکر کن یا ب اون ک دادی شمارشو ازش بگیر من بخدا گیر سرکتابم ببینم چی میشه

بعد جالبش هم اینجا بود ک‌خانواده ام می‌گفتند چرت میگه تا اینک خودشون یکی یکی زنگ زدند و زندگیه اونا رو هم گفت براشون بعد باورش کردند دوستی اون طرف رو بخدا پاک کردم دیدم جوابمو نمیده پاکیدم اگ گیر آوردم بهت میدم فقط تو مثل اون طرف نکن جوابمو بده بفهمم حالت خبع یا نه ک منم عذاب وجدان نگیرم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ممنونم گلم

فدات خانمی

بعد جالبش هم اینجا بود ک‌خانواده ام می‌گفتند چرت میگه تا اینک خودشون یکی یکی زنگ زدند و زندگیه اونا ...

نه عزیزم من اصلا اهل این حرفا نیستم بخدا چرا جواب ندم فقط بی زحمت برام گیر میاری ؟؟

به امید رسیدن به دو تا 

برای همین مشکل ؟؟

ارع عزیزم

ارع عزیزم

وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینجوری زبونی زیاد بگم عیبی نداره به اون تعداد که گفتی نرسه ؟؟

چله ذکر یونسیه چج ریه ؟

به امید رسیدن به دو تا 

نه عزیزم من اصلا اهل این حرفا نیستم بخدا چرا جواب ندم فقط بی زحمت برام گیر میاری ؟؟

اره حتمان پیدا کردم بهت درخواست دوستی میدم چون ب یکی از دوستام داده بودم باهاش کات کردم ولی ببینم جوابمو میده یا نه اگ جواب داد بهت خیر میدم

وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینج ...

نه عزیزم بگو ذکر ک اشکالی نداره والا میگن ذکر یونسیع سنگینی میاره ولی من اعتقاد ندارم قبل شروع کردند هرکاری صدقه بذاری هیچ اتفاقی نمیفته بعد هم اگ ذکر یونسیع سنگینی  داشت حضرت یونس هم نمگیفت و خدا نجاتش نمیداد فقط خدا باید بخاد

وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینج ...

ارع عشقم من مشکلم حل شد و الان دوتا آرزو دارم و اونم میدونم خدا بهم میده فقط زمان میخاد و صبوری

نه عزیزم بگو ذکر ک اشکالی نداره والا میگن ذکر یونسیع سنگینی میاره ولی من اعتقاد ندارم قبل شروع کردند ...

منم شنیدم ولی اعتقاد ندارم چن سال پیش برای ی کار محالی خوندم جواب داد ازت ممنونم 

به امید رسیدن به دو تا 

ارع عشقم من مشکلم حل شد و الان دوتا آرزو دارم و اونم میدونم خدا بهم میده فقط زمان میخاد و صبوری

خداروشکر ان شاءالله میرسی به اونام 

عزیزم یه سوال اگر دوست داشتی جواب بده خونواده ی عشقت مخالف بودن ؟؟؟ سر موضوع مهم یا نه الکی ؟

به امید رسیدن به دو تا 

منم شنیدم ولی اعتقاد ندارم چن سال پیش برای ی کار محالی خوندم جواب داد ازت ممنونم

فدات گلم