2777
2789

من متنفرم از این قلمهایی که روشون از این گردی ها هست

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره قلم گوشی

گوشی خودت الجیه ؟ مطمئنی بهش میخوره؟راستش صفحه گوشی کوچیکه و قلمش نوک پهن

زیاد مناسب جزوه نیست

در حد اینکه یکی دو کلمه باهاش بنویسی یا بخوای متنی رو هایلایت کنی 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

از قلم گوشی استفاده نکردم ولی قلم XP Pen دارم برای طراحی.اگه برای جزوه میخوای فک کنم اون قلم متفرقه ...

فرق قلم نوری و نوت گوشی مثل فرق بنزه با فرقون😂البته این s24 ها شنیدم قلمشون خوبه برای نوشتن ولی استایلوس خیلیییی نوک گرده 

گوشی خودت الجیه ؟ مطمئنی بهش میخوره؟راستش صفحه گوشی کوچیکه و قلمش نوک پهنزیاد مناسب جزوه نیستدر حد ا ...

نه نمیدونم توی باسلام دیدم 

خواستم جزوه ها رو چاپ کنم که چون زیاده خیلی درمیاد گفتم شاید قلم لمسی کامو راه بندازه

نه نمیدونم توی باسلام دیدم خواستم جزوه ها رو چاپ کنم که چون زیاده خیلی درمیاد گفتم شاید قلم لمسی کام ...

قلم به بعضی گوشیا نمیخوره . اول مطمئن شو که ضرر نکنی

فرق قلم نوری و نوت گوشی مثل فرق بنزه با فرقون😂البته این s24 ها شنیدم قلمشون خوبه برای نوشتن ولی است ...

آره خب طبیعیه اونا مخصوص طراحی هستن.

ولی اگه قلم نوک گردی هم داشته باشه میتونی تو تنظیمات برنامه ش سایز نوشتن رو کوچیک کنی که راحت تر باشی.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 17 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز