2777
2789
کارتتون سوخته یا کلا حساب مسدوده؟؟من کارتم تاربخش تموم شده بود میریختن

نه مسدود کردیم خود حساب و حالا دوباره باید درخواست بدیم که باز کنن

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت خوشه اونا منتظر بهونن از یارانه ها بدزدن عزیزم این ماه نمیدن بهتون سریع برو حسابت رو درست کن واسه خواهر من که یه ماه اینجوری شد پیچوندن

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

حساب یا کارت ؟؟ 

اگه کارت مسدود شده باشد مشکلی ندارد.چون کارت متصل به حساب است.یارانه میاد داخل حساب.شما‌کارت جدید که‌ گرفتی میتونی برداشت کنی.

اما اگر حساب مسدود شده باشد نه.وقتی حساب مسدود باشد کارت هم از کار میوفتد.

نه عزیزم ما به خاطر مالیت پدرم جلو حسابمونو بستن موجودیش شده هشت میلیون که دولت برداشت یه ماهه بدو ب ...

ببخشید بخاطر چی؟ماهم بخاطر کلاهبرداری مجبور شدیم حاسبو مسدود کنیم حالا طول میکشه تا بازش کنن

حساب یا کارت ؟؟  اگه کارت مسدود شده باشد مشکلی ندارد.چون کارت متصل به حساب است.یارانه میاد داخ ...

نه حساب مسدود شده میگم یارانه رو میریزن تو حساب یا نمیریزن وقتی مسدوده؟واسه برداشت باید حساب و باز کنه

ببخشید بخاطر چی؟ماهم بخاطر کلاهبرداری مجبور شدیم حاسبو مسدود کنیم حالا طول میکشه تا بازش کنن

عزیزم نوشتم برای مالیات بستن جلشو سال ۹۲ما پیگیری نکردیم الان مصیبتیه باز کردنش حتی ازدواجم کردم جدا نشدم الانکاراشو مامانم انجام میده بیشتر از یه ماهه درگیریم 

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
دلت خوشه اونا منتظر بهونن از یارانه ها بدزدن عزیزم این ماه نمیدن بهتون سریع برو حسابت رو درست کن واس ...

اره واقعا خیلی طول میکشه تا باز کنن این ماه که دیگه هیجی

عزیزم نوشتم برای مالیات بستن جلشو سال ۹۲ما پیگیری نکردیم الان مصیبتیه باز کردنش حتی ازدواجم کردم جدا ...

یعنی واسه ماهم میریزن؟