2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

1532 بازدید | 118 پست

خانومایی ک تابحال پارتنر،نامزدیادوست کرمانشاهی داشتین آیارابطه شماب سرانجام رسیده وبااون شخص ازدواج کردین یاب دلیل غریبه بودن و اختلافات فرهنگی مسیرتون وجداکردین؟؟ لطفابگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه همکار داشتم که خواستگاری کرد و بعد از چند وقت با روی دیگه ای از شخصیتش اشنا شدم و کات کردیم خدا رو شکر. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه همکار داشتم که خواستگاری کرد و بعد از چند وقت با روی دیگه ای از شخصیتش اشنا شدم و کات کردیم خدا ر ...

بهتره باخودشون وصلت کنن ینی کمترپیش بیادباغریبه سازگارباشن

بهتره باخودشون وصلت کنن ینی کمترپیش بیادباغریبه سازگارباشن

خودشونم اینطور میگفتن. ۷ تا بچه بودن این مجرد بود گفت ۶ تای دیگه با همون اقوام خودشون ازدواج کردن و من میخوام سنت شکنی کنم و فلان. ولی مساله اصلی ما شکاک بودنش بود. حتی یادمه تو پیام اخر بهم گفت من نمیگم شما دروغ میگی، من وقت ازمون خطا ندارم و سنم سن ازدواجه و باید بتونم اعتماد کنم و فلان

الان ۹ سال میگذره، من ۸ ساله ازدواج کردم،اون اقا هنوز مجرده. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خودشونم اینطور میگفتن. ۷ تا بچه بودن این مجرد بود گفت ۶ تای دیگه با همون اقوام خودشون ازدواج کردن و ...

حالت دیکتاتور،سلطه گروکمی شکاک ب نظرمیرسن ازدورتعصبی هستن اماپوششون بازه ومن تعصبی ندیدم

حالت دیکتاتور،سلطه گروکمی شکاک ب نظرمیرسن ازدورتعصبی هستن اماپوششون بازه ومن تعصبی ندیدم

مثلا خواهرش میگفت ما محرم نامحرم نداریم، ما غریبه غیرغریبه داریم. مثلا پسرعموی من با برادر من فرقی نداره، اما بقیه غریبه ن

مثلا خواهرش میگفت ما محرم نامحرم نداریم، ما غریبه غیرغریبه داریم. مثلا پسرعموی من با برادر من فرقی ن ...

هرچی ت اینستاگرام دیدم پوششون زیادی بازوراحت کلن براشون مهم نیس مخصوصااین پیجای زیبایی

هرچی ت اینستاگرام دیدم پوششون زیادی بازوراحت کلن براشون مهم نیس مخصوصااین پیجای زیبایی

تو اینستا ندیدم ولی خب تو واقعیت اینطور بودن. کلا یه حس دوری طلبی نسبت بهشون دارم. 

خودم کردم اون فارسه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)