2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین دختری دیوونه ست😐

120 بازدید | 8 پست

دقت کنید*توی روز نرماله ، کلا شخصیت جسوری داره، از هیچی نمیترسه ، هیچیییییییی ، سوسک ببینه لهش میکنه ، مارمولک ببینه راحت میگیره تو دستش، حتی یبار از ینفر شنیدم یدونه سوسک بالدار گرفته بود کرده بود تو شیشه😐*

خلاصه اره از هیچی نمیترسه بجز *جن*

از روح اینام نمیترسه فقط جن.

شبا یه حالتی میخوابه ازش بپرسی میگ اینطوری خوابیدم جن حمله کرد اماده باشم

سیخ گذاشته زیر تختش ک جن زیر تختش نره 😐

هر نیم ساعت تو شب گوشیش بیدارش میکنه دوروبرمو نگاه میکنه جن پیدا کنه😐

چراغ اتاقش تا صب روشنه

شبا غذا نمیخوره میذاره برا جن ک اگ اومد بره غذا بخوره نره سراغش

شب کسی پیشش بخوابه توهم میزنه نکنه این جن شده باشه یا جنه رفته باشه تو بدنش

و....

بنظرتون دیوونه نیس؟ یا فقط ترسه

من خودم انواع فوبیا دارم و همهچیو میتونم درک کنم جز ترس از جن. چون غیر محاله اصلا با چشم دیده بشن و من خیلی در موردش فکر کردم و پرسیدم از روان پزشک بگیر تا این ادمای دینی.

خب اینو بیخیال

بنظرتون دختره مشکل داره؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صداصلا احساس میکنم به نوعی باهاشون در ارتباطه ولی خودش خبر ندارههمه فکر و ذهنش جنهبهتره بره پی ...

تو روز هیچکدوم از فکرای شبو نداره و نرماله

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

اینکه کسی از تنهایی و تاریکی بترسه به خاطر جن قابل قبوله ولی اینکه توهم بزنه کسی که کنارشه جن شده و هر نیم ساعت بیدار شه چک کنه و .... قطعا کار یه آدم نرمال نیست . ممکنه توی بچگی کسی اطرافش بوده که از این حرفا زده بهش ، یا فیلم ترسناک دیده و اثر بدی روش گذاشته . در کل الان مشکل روحی پیدا کرده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم