2777
2789

چندبار بخواطر عکس و خاطرات گذشته خودم و نامزد قبلیم 

با همسرم بحثم شده 

دیگه میخوام گوشی جدید بگیرم که عکسا و شماره ها تو گوشی جدیدم نباشه این گوشی رو هم خاموش کنم بزارم خونه بابام 

مشکلم اینه که بلک لیستا تو گوشی جدید در میان خطمم دلم نمیخواست عوض کنم بهتره مخاطبینم رو نگهدارم که شماره ها سیو باشه اگه نامزدم قبلیم زنگ زد جواب ندم یا نه کلا این گوشیو با خاطراتش بندازم بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد اینکه ازدواج دوم کردم شوهرم اجازه نمیده هیچکس هیچوقت از گذشتم واون طرف حرفی ب میون بزاره یاازم سوال کنه روانی میشه خیلی بشدت تعصبیه براهمین حتی شماسنامم من پاک کردم جدید گرفتم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عکسا رو نگه داشتی برا چی؟ 

تاره شمارشم داری میگی اگ زنگ زد؟ 

والا حق داره قهر کنه 

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

چرا بعد از جدایی از نامزدت همون موقع پاک نکردی بلاک میکردی شماره رو پاک میکردی از گوشی ات همه چی رو

عکسی از خودش نداشتم عکس حیون خونگی و عکس خودم تو ماشینش یا جاهای که میرفتیم هستش