برای بچه شوهر هرکاری هم بکنی بازم ازت متنفره بخدا قسم نامادری اسم بد در کرده البته منظورمن اون نامادری های بلانسبت وحشی نیس که بچه شوهر رو اذیت میکنن منظورمن همه نامادری هاست هرچه هم که خوبی کنی و براشون زحمت بکشی انگار ازت طلبکارن مثل به گل مصنوعی آب دادنه رشد نمیکنه.. حتی اگه مریض هم بشی یک لیوان آب به دستت نمیدن تازه طلبکارم هستن
اره منم دوستم نامادریه یعنی هرچی از خوبیه دوستم بگم کم گفتم اما خوب بچه شوهرش خیلی اذیتش میکنه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
چون فکر میکنن جای مادر تنی خودشون رو توی دل باباش گرفتی
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه