2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین عروس خانم. خیلیم عالی👍👍

تقریبا کامل اومد، ممنونم کلی برام آبرو خریدین و کلی همه تعریف و تمجید کردن... خالمم دلش نیومد لبو ها رو بخوره   

شما چ کار کردین؟ اون آدم برفی ها رو درست کردین؟

تقریبا کامل اومد، ممنونم کلی برام آبرو خریدین و کلی همه تعریف و تمجید کردن... خالمم دلش نیومد لبو ها ...

عزیزم واقعا عالی بود باریکلا.خیلی خوشم اومد .منم الان یدونه عکس میذارم.آدم برفی پشمکی رو درست کردم البته خیلی عجله ای شد. جون رفتیم خونه مامان خودم. ساعت ده وچهل وپنج اومدیم خونه مادرشوهرم.دوتا کیک هندونه ای درست کردم بادوتا دسر ژله یلدایی.ازهرکدوم یکی واسه مامان خودم ومادرشوهرمینا.خونه مامانمینا آدم برفی باپفیلا درست کردم اما متاسفانه گوشیم باطری نداشت عکس نگرفتم.لبو هارم خواهرشوهرم زحمتشو کشیده بود ولی عکسش مشخص نیس اصلا. اون آدم برفیای نارگیلی رو راستش نه!😳یعنی اصلا وقت نکردم آخه بانمد واسه بچه ها چیزمیز درست کردم ک الان عکسشو میذارم براهمون نرسیدم

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

اینجا خونه مادرشوهرمیناس.خیلی عجله ای وسایلارو چیدیم.اون هندونه برش زده کیکه.لبوها هم بود ولی افتاده توگوشه هیچی مشخص نیس

اینجام خونه بابامیناس.وسایلارو زنعموم چید من فقط کیک ودسرو بردم گذاشتم وسط!ازهمه چی بود ولی بیسلیقه بود😆

اینم عکس کادو و هدیه هایی هس ک مادرشوهروپدرشوهر بادرکم برام دادن

مارسم داریم بعد از عروسی،فقط خونواده عروس واسه دخترشون یلدایی میبرن. مادرشوهرمیناهم سه ساله ک عروسشونم واسه دوتا دختراشون هرررررچی ببرن دقیقا عین همونو واسه منم میارن..بهم میگن تو دخترمونی عروسمون نیستی که😍

واسه شماچی آوردن عروس خانوم؟

اینم عکس کادو و هدیه هایی هس ک مادرشوهروپدرشوهر بادرکم برام دادن  مارسم داریم بعد از ...

ب سلامتی مبارکتون باشه

کیک هندوانتون ک عاااالی شده بود

نمد هام هم از اون عالی تر خیلی تمیز و خوب شده بود

مبارک کادوهاتونم باشه، انشالله ک خدا هرچی خیر و سلامتیه ب خانواده همسرتون بده ک انقدر خوبن

ب منم شوهرم ی پالتو و چکمه و گپ و ربع سکه داد خانوادشم برام دو تا تیکه پارچه لباس مجلسی گذاشته بود

دیگه آجیلم آوردن و ی هندوانه

اینم عکس کادو و هدیه هایی هس ک مادرشوهروپدرشوهر بادرکم برام دادن  مارسم داریم بعد از ...

البته تزیینات هم کار شوهرمه

اصلا انتظار نداشتم شوهرم یا خانوادش چنین کاری بکنن

چون من اصفهانیم اونا تهرانی عروس سومم هستم

برای اون دو تا عروس هیچ کاری نکردن، تازه مادرشوهرمم از پله ها پرت شده پایین مهره کمرش لغزیده... استراحت مطلق شده، اما بازم زنگ زد عذرخواهی کرد ک نتونسته بیاد یا کادوی بهتر نداده

از اینکه خیلی احتراممو میگیرن خیلی خوشحال و راضیم

ب سلامتی مبارکتون باشه کیک هندوانتون ک عاااالی شده بود نمد هام هم از اون عالی تر خیلی تمیز و خوب ش ...

ممنونم. بیشتر برنامه هام بهم خورد! مثلا اون آدم برفیا خیلی حیف شدن. یامثلا گوشیم باطریش تموم شد شارژرینام هیچی نبرده بودم.هیچ عکس قشنگی نشد بگیرم. یامثلا پارچه قرمز داشتم میخاسم وسایلارو روش بچینم گل وپاپیون بزنم تزیین کنم ولی نشد. چون قرارنبود بریم خونه بابامینا. رفتیم وخیلی کارامو نرسیدم. ولی درعوض خییییلی خوش گذشت. گیتار زدن حسسسسابیم رقصیدیم.تاساعت دونصفه شب.

کادوهاتم خییییلی عالی. مبارکت باشه گلم. الهی که سفیدبخت بشی خانومی.الهی ک یک سال دیگه،ده سال دیگه... وصد سال یلداببینی وشوهرت برات کادو بخره😍برای خوشبختیت دعاکردم....😍قدر همسرتو بدون و یادت باشه ازهردست بدی ازهمون دستم میگیری.

ممنونم. بیشتر برنامه هام بهم خورد! مثلا اون آدم برفیا خیلی حیف شدن. یامثلا گوشیم باطریش تموم شد ...

بله میفهمم چی میگین منم نرسیدم ی سری کارها رو بکنم یادم رفت مارشمالو بگیرم یا حتی آدم برفی با پفیلا رو نصفه موند و کامل نشد بکنم یا حتی شکلات با دونه انار و خلال پسته درست کردم یادم رفت بذارم رو میز فرداش یادم اومد 😂😂

خدا رو شکر همین ک بهتون خوش گذشته بهترین خاطر هستش

خیلی خیلی ممنونم

انشالله شما و همسرتون هم همیشه شاد و گرم باشین باهم... منم برای خوشبختیت دعا کردم😘😍

ممنونم ❤❤❤❤❤🌹🌹🌹

بله میفهمم چی میگین منم نرسیدم ی سری کارها رو بکنم یادم رفت مارشمالو بگیرم یا حتی آدم برفی با پفیلا ...

😂😂😂😂😂خدا نکشتت

فقط اونجاش ک گفتی یادم رفت بذارم رومیز فرداش یادم اوند😅😅😀

منمونم گلم😄❤