2777
2789
عنوان

S24 دارا

120 بازدید | 14 پست

گوشیتون خوبه؟

مزایای و معایب بگین

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارا یا التراالترا من شنیدم خیلی خوبه

ن منظورم اونایی ک s24 v دارن بود....اس ۲۴ دار ها😄

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

ما فقط آیفون داریم 😂😂

ولی من سامسونگ بازم فقط

من تازه ۲۴اولترا خریدم از قلمش اصلا استفاده ای ندارم نمیدونم چرا خریدمش🤷😂

دوربینش چطوره....من خیلی دوسش دارم....اصلا s ی چی دیگست 

منه s21دار 😭😭😭😭چه زود زود جدید میزنن

اره دقیقا ولی یادمه اونموقع ک s8 اونده بود من میخواستم بگیرم پولم نمی‌رسید s5  گرفتم.....فکر کن از اون موقع منتظرم

از لحاظ طراحی، این پرچمدار دارای حالتی کاملا تخت و بدون انحنا در پنل روبرویی است، که ظاهری شیک و مدرن به آن بخشیده است و در چهار رنگ جذاب تیتانیوم زرد، تیتانیوم ارغوانی، تیتانیوم مشکی و تیتانیوم خاکستری در دسترس است.  یک پوشش مقاوم از تیتانیوم که به طور مستقیم در قاب جای گرفته است.این مدل دارای ساختار تیتانیومی مقاوم است که سطح مقاومت را نسبت به نسل‌های پیشین افزایش داده . طراحی تخت نمایشگر جای‌گیری آسان‌تر S Pen را فراهم کرده و از لغزش قلم روی لبه‌های خمیده جلوگیری می‌کند .

من حدود 6 ماهی هست از سایت aloghesti.com خریدم :

• این گوشی با صفحه‌نمایش ۶.۸ اینچی با رزولوشن ۱۴۴۰×۳۱۲۰ و نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتز، عملکردی خاص از تماشای ویدیوها و بازی‌های سنگین را فراهم کرده است. صفحه‌نمایش تخت و جذاب، دوربین‌های با کیفیت، و پردازنده قدرتمند همگی باعث می‌شوند که Galaxy S24 Ultra به عنوان یک گزینه جذاب برای کاربرانی با نیازهای حرفه‌ای مطرح شود.
  • دوربین پرچمدار این گوشی بسیار شگفت‌انگیز است، با سنسور دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، سنسور پریسکوپ ۱۲ مگاپیکسل با زوم اپتیکال ۵ برابر و سایر سنسورهای با کیفیت. با این ویژگی ها، Galaxy S24 Ultra توانسته است به عنوان یک ابزار حرفه‌ای در عرصه عکاسی مورد توجه قرار گیرد.
  • در بخش دوربین، گلکسی S24 Ultra با حفظ مشخصات دوربین‌های قبلی، از تکنولوژی هوش مصنوعی برای بهبود پردازش تصویر استفاده می‌کند. با زوم اپتیکال ۵ برابری در دوربین پریسکوپ تله‌فوتو، این گوشی توانایی عکاسی حرفه‌ای را به کاربران ارائه می‌دهد.