برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی??? خدایا خیلی خیلی میترسم ولی دل خوشم به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تبش رو میاره پایین امکان هم داره یکی دو بار اسهال کنه نترس از شیافه رووان میکنه که گرمای بدنش زودتر بزنه بیرون پسرمنم تو این سن شدید تب کرد واسه دندونش بود
مامانم گفت فشارش افتاده بردیم دکترگفت از بس بدنش داغه خون به دست وپاش نمیرسه
برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی??? خدایا خیلی خیلی میترسم ولی دل خوشم به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
پسر من دیر در آورد ۱۵ماهش بود تو یه هفته هشت تا در آورد خیلی اذیت شد از یازده ماهگی تب کرد شروع شد بچم همش تب بیقراری بی اشتهایی بهانه میگرفت غذا نمیخورد مبگفت فقط بغل ددر