2777
2789

من که دارم کارای دانشگاهمو انجام میدم و واااقعا خسته شدم 

ترم آخرم دانشگاهمم ۱۶ ساعت فاصله داره ( ترم سوم ازدواج کردم) 

این ترم کلا کارارو غیر حضوری رسوندم حالا هم چند روز دیگه باید شوهر و خونه رو ول کنم برم دانشگاه برای تحویل پروژه هام 😅

واقعا فک کنم یکی از سخت ترین دوران کارشناسی رو داشتم انقد که پیچیده شد و ماجرا برام پیش اومد 

چقدر سخته این روزا واقعا دوست دارم سریعتر بگذره 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا امتحان فیزیک دارم و از ساعت ۸ شب دارم میخونمو هیچی بارم نیست هیچیییییدلم میخواد بمیرم

تستی یا تشریحی ؟ دانشگاهت دولتی یا چیزای دیگه؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

فردا امتحان فیزیک دارم و از ساعت ۸ شب دارم میخونمو هیچی بارم نیست هیچیییییدلم میخواد بمیرم

شب امتحان یه کوچولوبخوابین چون مغزموقع خواب اطلاعاتی روکه بهش دادی دسته بندی میکنه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

یکم نگرانمنمیدونم یه مرضی گرفتم از کجا اومدهبرونشیت دارم

توی این فصل زیاده عزیزم مایعات گرم و آب زیاد بخور

عه ستی بیداری که تو🙄

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

دهمم😂

عزیزم فقط سعی کن سوالی رو بدون جواب نذاری حتی اگه شده چرت بنویس ولی برگه خالی تحویل نده 

حتما قبول میشی 

حرص نمره هم نخور همون ده کافیه 😂

این نمره های مدرسه هیچ تاثیری ندارد رو زندگیت