2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یلدا که تموم شد🤔اونا باید زنک بزنن که میخواهیم یلدایی بیاریم و شما بگید مثلا فلان روز بیاید

چرا تموم شد داشتیم صحبت میکردیم درمورد رسم یلدایی و... من میگم اونا باید زنگ بزنن می‌خوایم یلدایی بیاریم ایشون میگه نه خانواده شما باید زنگ بزنن دعوت کنند حالا نمی‌دونم کدوم درسته

يلدايي معمولا تو شب يلدا ، يلدايي ميبرن خونه عروس

میدونم فقط الان موضوع سر اینه که اونا باید زنگ بزنن می‌خوایم یلدایی بیاریم یا ما باید زنگ بزنیم دعوت کنیم که یلدایی بیارن

چرا تموم شد داشتیم صحبت میکردیم درمورد رسم یلدایی و... من میگم اونا باید زنگ بزنن می‌خوایم یلدایی بی ...

اونا باید زنک بزنن 

ولی اگه داره بهانه می‌کنه طرف من باشم زنگ میزنم دعوت میکنم که دهنش بسته بشه چون اهمیت زیادی نداره این موضوع که کی زنک بزنه

اونا باید زنک بزنن ولی اگه داره بهانه می‌کنه طرف من باشم زنگ میزنم دعوت میکنم که دهنش بسته بشه چون ا ...

من که میگم اصلا قبلش دوتایی باید بریم خرید بعدم خانواده تو باید بگن می‌خوایم یلدایی بیاریم واسه عروسمون مامان من زنگ بزنه بگه واسه دختر من یلدایی بیارید اخه؟!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز