2777
2789
عنوان

شوهرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست
عزیزم خودتو جرا اینهمه ناراحت میکنی واقعا جیز اینقدر بزرگی نیست درسته ناراحت شدی ولی دیگه اینهنه نار ...

هعی نمیدونم بخدا انگار دیونه شدم نمیتونم کنترل کنم خودمو دیگ از همه چی بیزارم از خونم از شوهرم از همه چی  دلم میخواد ی مدت از همه چیزایی ک ب شوهرم مربوطه دور بشم 

هعی نمیدونم بخدا انگار دیونه شدم نمیتونم کنترل کنم خودمو دیگ از همه چی بیزارم از خونم از شوهرم از هم ...

رفتارت مث اوایلازدواج من میمونه یاد خودم افتادم با تاپیکات

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارت مث اوایلازدواج من میمونه یاد خودم افتادم با تاپیکات

🥲 تو چیکار کردی بازم اونجوری یا بهتر شدی و اینکه چند سالته ؟!

من از ۱۵سالکیم نامزد کردیم وارد زندگیم شد الان ۱۹سالمه و دارم روانی میشم واقعا😭 کسافت یبار خوبه یبار بد  یا کلا خوب باش یا بد ک منم بفهمم چیکار کنم تا میام ب زندگیم امیدوار شم همه چیو خراب می‌کنه اخرم میندازه گردن من 🥲

🥲 تو چیکار کردی بازم اونجوری یا بهتر شدی و اینکه چند سالته ؟!من از ۱۵سالکیم نامزد کردیم وارد زندگیم ...

هیچی‌منم خیلی زمان گذشت تازه تازه داره اخلاقش دستم میاد و میفهمم چطور باید رفتار کنم

البته هنوزم کامل همچی اوکی نشده

منم ۲۱ سالمه ۶ ساله باهمیم

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

دقیقااا شانس بد منه خواهر ☹️ موهام همه سفید شده با اینکه سنی ندارم خیلی اخلاقای رو مخی داره گاهی انق ...

پوش پول کردن یا همین رفتارای پارتنرت فقط برای وابسته کردنه 

اصلا ماهیت پوش پول همینه