2777
2789
عنوان

همسر شما چند ساعت از روزشو جلوی

171 بازدید | 18 پست

تلویزیون سپری میکنه یا سرش تو گوشی هست؟ 

( از زمانی ک توی خونه س)

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منزل باشن ابدا پیش ما گوشی دست نمیگیرن اهل تی وی هم اصلا

چقدر عالی 🌸🌸🌸 خیلی خوبه اینطوری ، 

از ابتدا اینطوری بودن؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

تی وی نگاه نمیکنه ،گوشیشو بغل میکنه فقط موقع غذا خوردن میزاره کنار ،غذاشو تموم کرد دوباره اون لامصبو میگیره دستش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تی وی نگاه نمیکنه ،گوشیشو بغل میکنه فقط موقع غذا خوردن میزاره کنار ،غذاشو تموم کرد دوباره اون لامصبو ...

چه حس بدیه ن ، 

راه حلی وجود نداره واسه ترک گوشی؟ 

خیلی اهل تلویزیون نیست نهایت یه فیلم یا سریالی با هم میبینیم 

ولی تا ساعت ۱۰ اینا زیاد گوشیش زنگ میخوره و حرف میزنه بخاطرش کارش

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

زیاداهلش نیس.من معتادترم.همش گله میکنه و میگه گویشیتوپرت کن اونور.

چقد خوب از اول ابنطوری بودن؟