2777
2789
عنوان

تلخی دهان از چیه🤢🤮

6134 بازدید | 18 پست

دهنم خیلی تلخ میشه اعصابمو خورد کرده هرچیم میخورم ۲۰ دقیقه بعدش دهنم دوباره بو میده تلخ میشه معدمم هم میسوزه همم احساس گشنگی میکنم خیلی هم بیحالم سه روزه سرماخوردگی میخورم اصلا فرقی نکرده حدودا ۲ هفته هست اینطوریم😭😭 

۴ ماه پیش چکاب کامل دادم آزمایشم هیچ مشکلی نداشت نمیدونم از کبدم هست یا معدم

چیکار کنم بوش بره و طعم دهانم بهتر بشه اذیتم کرده خجالت میکشم دیگه حتی دندونپزشکی هم رفتم دکتر گفت دندونات مشکلی ندارن

دوفامد ۱۰ مصرف میکنم ۴ تا مونده بعد قطع کنم پری بشم مشکل pco هم دارم تو اقدام هستم ممکنه باردار باشم؟یا برم دکتر برای معده ام قرص بنویسه؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

احتمالا میزان صفرای بدنتون زیاد و از حرارت زیاد کبد میتونه باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه از رودت باشه،تغذیه تو درست کن،و رودتو تقویت کن

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

ممکنه از رودت باشه،تغذیه تو درست کن،و رودتو تقویت کن

تغذیه خوبی دارم سلزیجات و چیزای مفید میخورم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
احتمالا میزان صفرای بدنتون زیاد و از حرارت زیاد کبد میتونه باشه

تو آزمایش نشون میده؟

چه قرصی بخورم؟ حوصله دکتر رفتنو ندارم😭

حامله ای

ممکنه به این زودی علایم داشته باشم؟ 

مزه تلخ حتی ممکنه ب خاطر سینوزیت باشه

سرم درد نمیکنه

سلام گلم نورمحمدی هستم مشاور طب سنتی

تلخی دهان از نظر طب سنتی می‌تواند علل مختلف داشته باشد که یکی از آن‌ها رفلاکس یا برگشت اسید معده به دهان است.

اگر تلخی دهان همیشگی باشد، علت غلبه صفرا یا به عبارتی ریخته شدن صفرا در معده است.

سلام گلم نورمحمدی هستم مشاور طب سنتیتلخی دهان از نظر طب سنتی می‌تواند علل مختلف داشته باشد که یکی از ...

حدودا دو هفته هست اینطوری شدم

زود هم گشنم میشه انگار هیچی نخوردم

کبدچرب استرس معده ی داغون

اعصابمو خورد کزده نمیدونم چیکار کنم