2777
2789

دوستان من یک ماهه ی فکری ب دلم افتاده که اذیتم میکنه اصلا خیلی ی دفعه احساس کردم علاقم به بچم کم شده هی بهش فکر کردم و عذاب کشیدم از این فکر بعدش رسیدم ب این فکر که وای همسرمم متعلق ب من نیست پدر مادرش کسی دیگن و ی مشت فکر چرت و مسخره میدونم خیلی خنده داره این فکرام اما منو دارن عذاب میدن به نظرتون این افسردگیه یا تلقینیه که خودمو اذیت میکنم آخه من عاشقانه همسرم و بچمو همیشه میخواستم و با خانواده همسرمم مشکلیم ندارم حس خوب گذشتمو میخوام نکنه خوب نشم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ظاهر قضیه اس ولی در واقع یک منشایی داره از یک اضطراب ناشی میشه برو ریشه یابی کن ببینم تو زندگی چه ترسهایی داری که باعث اضطرابت شده مثلا ممکنه ترس رها شدگی درت وجود داشته باشه

به این حالت میگن قساوت قلب 

سعی کن رابطه ی خودتو و خداوند رو اصلاح کنی اگه قبلا با ایمان و نمازخون بودی و ترک کردی سعی کن برگردی به قبل تا خداوند مهر شوهر و بچه ات رو توی دلت پررنگ کنه

این ظاهر قضیه اس ولی در واقع یک منشایی داره از یک اضطراب ناشی میشه برو ریشه یابی کن ببینم تو زندگی چ ...

آره من خیلی ترس از دست دادن داشتم همیشه

این وسواس فکریه و دامنه اش وسیع شده احتمالا چون خیلی بهش پرداختی و پر وبالش دادی..یه آزمایش برو شاید بدنت کمبودی داره که یهو این افکار سراغت اومده...باا مصرف مکمل و.. شاید خوب بشی ..میتونی ختم و چله هم برداری 

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
به این حالت میگن قساوت قلب سعی کن رابطه ی خودتو و خداوند رو اصلاح کنی اگه قبلا با ایمان و نمازخون بو ...

میگه از شدت دوست داشتن اینطوری شدم شما میگی قساوت قلب!!! اینا مشکلات روانشناختی و باید بره پیش مشاور

این یعنی چی😢

یعنی هر ادمی تنها به دنیا میاد تنها از دنیا میره تنها باز خواست میشه 

بنظرم حتی بچه آدم هم از جون عزیزتره متعلق به مادر و پدر نیست مثل یک دارایی 

در کل زیاد به این چیزا فکر نکن از لحظه ایی که داری لذت ببر و خدارو شاکر